Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Важливі наслідки студентських протестів

Дата публікації: 03.02.2011, 16:55

Леся Оробець: «Під тиском студентів Погоджувальна рада не лише визнала ґрунтовність заперечень громадськості проти законопроекту команди Табачника…»

01 лютого 2011 народний депутат України, голова підкомітету з питань базової освіти парламенту Леся Оробець повідомила журналістам: «Під тиском студентів Погоджувальна рада не лише визнала ґрунтовність заперечень громадськості проти законопроекту команди Табачника, але й констатувала відсутність легітимного рішення щодо його підтримки з боку профільного комітету».

«Рішенням щодо необхідності публічного розгляду законопроекту 7486-1 про вищу освіту на засіданні профільного комітету Погоджувальна рада по суті відмовилася легалізувати рейдерські механізми його проштовхування до сесійної зали».

За оцінкою народного депутата, істотно більшою підтримкою фахових освітян і студентів наразі користується проект 7486 закону про вищу освіту, зареєстрований представником Президента в парламенті Юрієм Мірошниченком. «Він на порядок адекватніше відповідає не лише потребам галузі, але й програмі її реформування, задекларованій свого часу главою держави», – підсумувала Оробець.

За матеріалами: дивитись тут.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна