Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Команди ФЕН НаУКМА у міжнародному Рубікон бізнес-турнірі–2011

Дата публікації: 11.02.2011, 17:30

За підтримки компаній Ernst & Young, Aral Aktiengesellschaft та Ukrainian Development Partners вже дві студентські команди НаУКМА вдруге змагатимуться у міжнародному турнірі Рубікон-2011

Студентство України у конкурсі Рубікон-2011 знову представлятимуть студенти НаУКМА. Цьогоріч участь однієї із команд вже вдруге повністю фінансово забезпечує компанія Ernst & Youngміжнародний лідер у галузі аудиту та бізнес консультування — давній та надійний партнер НаУКМА.

Дана команда виступить у складі студентів 4-го року навчання: Биліва Віталія, Оболонського Михайла, Тичківського Романа (ФЕН, економічна теорія) та Сташука Олександра (ФІ, програмна інженерія).

Можливість участі у турнірі другої команди забезпечила фінансова підтримка Торгового представництва Aral Aktiengesellschaft та компанії Ukrainian Development Partners.

Ця команда виступатиме у складі студентів 1-го року навчання маґістрської програми «фінанси»: Переварухи Марини, Левченко Катерини, Литвина Антона та Клименка Володимира.

Рубікон бізнес-турнір — організований у 2006 році зусиллями студентів університету Business and Information Technology School (BiTS) в Ізерлоні (Німеччина) з метою підтримки міжнародної кооперації, поглиблення знань у сфері бізнесу та економіки, а також задля об’єднання зусиль студентів з різних куточків світу. Конкурс 2011 року проходитиме з 1 по 3 березня, за темою «The Future of Mobility» і традиційно відбуватиметься на кампусі університету BiTS. У ньому братимуть участь 100 студентів з усього світу, які продемонструють своє бачення перспектив та можливих рішень в сучасній економічній ситуації.

Щира подяка компаніям за надану підтримку командам та можливість представляти Україну в конкурсі!

Могилянцям же бажаємо вдалої участі у Рубіконі!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна