Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

21 квітня відбулося нагородження переможців відео-конкурсу

Дата публікації: 28.04.2011, 13:06

Його організували Могилянська школа журналістики НаУКМА та професійно-громадська ініціатива DiscoverUkraine

Його організували і провели Могилянська школа журналістики НаУКМА та професійно-громадська ініціатива DiscoverUkraine.

Цьогорічний конкурс, що вже встиг стати традиційним, пропонував студентам попрацювати над міжнародною репутацією України та зняти відео-сюжети на тему “Made in Ukraine”.

Найоригінальніше донести особливість вітчизняних проектів зуміли Христина Гладка, Анна Левицька, та Катерина Горностай, з відео-роботами про

Києво-Могилянську академію,

видавництво “А-ба-ба-га-ла-ма-га” ,

фолк-лабораторію “Звучі Дочі”.

Переможці та всі учасники були нагородженні цінними призами.

Даний конкурс – це перша акцентована спроба привернути увагу громадськості до проблеми слабкої представленості непересічних та якісних українських надбань у всесвітній павутині. Це пілотний проект ініціативи DiscoverUkraine. Згодом стартує загальнонаціональний конкурс на ту ж тематику.

Наталія Попович, Президент PRP Group, ініціатор ініціативи DiscoverUkraine: «Конкурс Made in UA дав можливість показати, що Україні є чим пишатись – і українцями та українськими здобутками, про які знімалися відеоролики, і талановитими студентами, які працювали над цими відео. Конкурсні роботи допоможуть краще показати Україну у міжнародному медіа-середовищі. А враховуючи, що відео дублювані хорошою англійською мовою, ми збільшуємо критично малу кількість інформації про Україну, яка доступна для міжнародної аудиторії».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна