Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Театральні «Молитви…» на Подолі

Дата публікації: 13.05.2011, 10:42

Постановка театральної студії КМЦ НаУКМА за твором польського письменника та педагога Януша Корчака «На самоті з Богом» пройде днями

У четвер, 19 травня о 19:00 в Культурно-Мистецькому Центрі НаУКМА (вул. Іллінська, 9) відбудеться заключний спектакль «Молитви тих, котрі не моляться». Тож не прогавте останню нагоду відвідати виставу театральної студії КМЦ НаУКМА за твором польського письменника та педагога Януша Корчака «На самоті з Богом».

У «Молитвах…» переплетіння доль, душ, емоцій, настроїв набувають форми чудернацього діалогу з Богом. Часом це слова щастя, часом слова каятття, розпачу чи самозакоханості. Яким бачить Бога кожен із персонажів? Від прудкого немовляти до зневіреного старого, від наївного юнака до легковажної жінки… Разом з героями ми переживаємо всі ті стани, в яких людина звертається до Творця. Разом з героями ми зневірюємося, бунтуємо, сумуємо і знову повертаємося до Бога.

Режисер-постановник спектаклю, актриса Київського експериментального театру, викладач Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, Тетяна Яківна Шуран наповнила монологи відомого твору новим змістом, допомогла їм зазвучати по-особливому в устах молодих акторів. Ми ж маємо шанс проказати власну молитву разом з Тими, котрі не моляться, вклавши частинку своєї душі в мозаїку спілкування людини з Вищими силами.

За додатковою інформацією, будь-ласка, звертайтесь до Ольги Цілик за тел. (093)768-80-83, або пишіть на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна