Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Конференція «Бізнес і освіта» у НаУКМА

Дата публікації: 25.05.2011, 14:56

Тижневик «Інвестгазета» спільно з компанією «СКМ» провели її сьогодні разом з топ-менеджерами найбільших компаній-роботодавців країни

У Конґреґаційній залі НаУКМА 25 травня 2011 р. тижневик «Інвестгазета» спільно з компанією «Систем Кепітал Менеджмент» провели конференцію топ-менеджерів найбільших компаній-роботодавців, HR-директорів, представників авторитетних освітніх установ країни.

Мета інтерактивного обговорення – визначення стану та перспектив процесів організації і регулювання освітніх послуг в Україні; аналіз глобальних і локальних тенденцій взаємодії між бізнесом (як замовником), ВНЗ і владою.

Представники бізнесу озвучать свої базові вимоги до якості учасної освіти, поділяться успішними кейсами взаємовигідного співробітництва компаній і вузів, викладуть власне бачення вирішення питання невідповідності освітньо-кваліфікаційних характеристик реальним запитам економіки.

Модератором конференції виступив Сергій Вовк, головний редактор «Інвестгазети».

До дискусії запрошені:

Президент НаУКМА Сергій Квіт,

Володимир Лавренчук (Райфайзен Банк Аваль),

Наталя Ємченко (СКМ),

представники освітніх закладів,

представники Темпус в Україну,

HR-директори.

Результати конференції будуть опубліковані 30 травня в спецвипуску тижневика «Інвестгазета», присвяченому темі освіти в України. Його основна ідея - активізувати читацький інтерес до проблеми реформування системи освіти як ключової складової модернізації країни.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна