Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Компанія BDO Ukraine оголосила про другий етап стипендійної програми

Дата публікації: 15.09.2011, 18:53

13 вересня 2011 року представники компанії презентували в НаУКМА другий етап стипендійної програми для студентів факультету економічних наук

13 вересня 2011 року представники міжнародної аудиторсько-консалтингової компанії BDO Ukraine менеджер з маркетингу Олена Клименко та координатор з маркетину Євген Кузнєцов презентували в НаУКМА другий етап стипендійної програми для студентів факультету економічних наук. Мета програми – розкрити потенціал студентів, сприяти їх професійному зростаню та створити кадровий резерв для українського ринку праці із залученням провідного досвіду BDO в Україні.

Представники BDO оголосили Конкурс з розв'язання практичних завдань (case studies) у галузі фінансового моделювання. Взяти участь у конкурсі можуть студенти факультету економічних наук 4 року бакалаврату та 1 року маґістеріуму.

Матеріали практичних завдань можна завантажити зі сторінки стипендійної програми.

Конкурс триватиме до кінця грудня 2011 року, а переможців буде оголошено та нагороджено у січні 2012 року.

Усі переможці конкурсу отримають грошову премію та інші подарунки, а також отримають можливість проходження практики у компанії BDO Ukraine. Роботи студентів різних університетів, які посядуть перші місця, публікуватимуться на сайті BDO в Україні.

Більше подробиць про стипендійну програму – на сайті компанії.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна