Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«С.К.А.Й.», «ТаРУТА», «АНТРЕ». Об'єднуємось задля життя!

Дата публікації: 13.10.2011, 19:42

15 жовтня (субота) в НаУКМА відбуватиметься друга частина акції доброчинної акції «Об’єднуємось заради життя» з допомоги могилянцям – Жені Ангелу, Наталі Мурашко, Наталі Тарасовій, котрі потребують коштів на лікування

15 жовтня (субота) в НаУКМА (відбуватиметься друга частина акції доброчинної акції «Об'єднуємось заради життя» з допомоги могилянцям – Жені Ангелу, Наталі Мурашко, Наталі Тарасовій, котрі потребують коштів на лікування.

У цей день в акустичному концерті в Києво-Могилянській академії візьмуть участь команди «С.К.А.Й», «ТаРУТА», «АНТРЕ», та молоді могилянські виконавці «Ride the Subway» і Дарина Лаврінєнко.

Протягом концерту та всіх публічних заходів 15 жовтня доброчинні пожертви можуть бути вкладені у спеціально підготовлені скриньки.

Актова зала КМЦ, (вул. Іллінська, 9), початок концерту – о 17:30, після завершення урочистого зібрання могилянців. Вхід вільний.

Женя Ангел і Наталя Мурашко проходять лікування хіміотерапіями від онкозахворювання крові. Діагноз - гострий мієломонобластний лейкоз, іншими словами, рак кісткового мозку або рак крові. Наталка Тарасова – потребує термінового лікування, що є частиною реабілітації інваліда 1 групи з ураженням опорно-рухового апарату.

Ми віримо в силу доброї волі небайдужих людей і переконані, що дана акція суттєво допоможе у зборі потрібних коштів і дозволить донести інформацію про необхідність такої допомоги до багатьох людей.

Детальна інформація про діагнози, медичні довідки та реквізити банківських рахунків представлена за такими адресами:
Євген Ангел http://helpangel.com.ua/
Наталя Мурашко http://www.murashko.kiev.ua/
Наталя Тарасова http://coolhunt.livejournal.com/

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна