Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Науково-практична конференція «Гідність людини у вченні Івана Павла ІІ»

Дата публікації: 31.10.2011, 12:24

4 листопада 2011 колишній глава УГКЦ України Блаженніший Любомир (Гузар) та офіційні представники інших Церков та релігій вітатимуть у Могилянці учасників конференції

4 листопада 2011 року в Національному університеті Києво-Могилянська Академія розпочнеться науково-практична конференція «Гідність людини у вченні Івана Павла ІІ», організована Українською Греко-Католицькою Церквою та Київським товариством студентів-католиків «ОБНОВА» в рамках V Суспільних Днів УГКЦ. Конференцію відкриють колишній Глава УГКЦ Блаженніший Любомир Гузар та перший віце-президент, віце-президент з наукової роботи НаУКМА Володимир Моренець.

На конференції обговорять усі ключові питання, які турбують сучасну молоду людину. Зокрема, йтиметься про права людини і гідність людської особи, про те, ким є сучасна людина, про сім’ю, як середовище, що формує особистість. Серед учасників заходу студенти, науковці, богослови та представники духовенства. За словами духівника київського товариства «Обнова», отця Володимира Мальчина, метою Конференції є оцінити українські реалії крізь призму вчення великого Папи-слов’янина, котрий під час свого понтифікату завжди сміливо обстоював людську гідність.

Конференція завершиться 5 листопада о 12:00 відкриттям фото-виставки – «Гідність людини – як ми її бачимо». Опісля відбудеться представлення соціальних організацій. Щорічні Суспільні дні УГКЦ покликані привернути увагу до соціальних проблем, потреб неповносправних, ув'язнених та сиріт, підтримати тих, хто щодня розв'язує соціальні питання та повчитись на їхньому досвіді.

Місце проведення : Культурно-мистецький центр НаУКМА, вул. Іллінська, 9

Час початку : 4 листопада о 10:00.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна