Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

До НаУКМА приїздить з візитом професор Джеймс Гібс (Державний університет Нью Йорку, SUNY-ESF)

Дата публікації: 22.11.2011, 12:50

20-29 листопада на кафедрі екології НаУКМА буде перебувати з візитом знаний у світі фахівець з біорізноманіття та охорони природніх ресурсів

20-29 листопада на кафедрі екології НаУКМА перебуватиме з візитом Джеймс Гібс, знаний у світі фахівець з біорізноманіття та охорони природніх ресурсів.

У програмі перебування:

23 листопада об 11:40 в 3 корпусі, 213 аудиторія- англомовна лекція для студентів-екологів "Просто про складне: генетика у природоохороні",

23 листопада з 17:30 до 19:30 у бібліотеці Антоновичів (вул. Сковороди 2) - відкрита лекція для студентів-природничників "Взаємодія між наукою та природоохороною: приклад того, як наукові дослідження та менеджмент допомагають у збереженні біорізноманіття на Галапагоських островах".

Професор Джеймс Гібс викладає у Державному університеті Нью Йорк (SUNY-ESF) герпетологію та природоохоронну науку. Все життя займається польовими дослідженнями, працює в природооохоонних проектах по усьому світу, зокрема, на Алтаї та Галапагоських остовах. Автор підручника з природоохоронної науки (Fundamentals of Conservation Biology) та один з ініціаторів проекту "Мережа викладачів та експертів природоохоронної науки" (Network of Conservation Educators and Practitioners). В рамках цього проекту експерти розробляють навчальні матеріали для викладачів природоохороннї науки (Conservation Biology) в усьому світі. На кафедрі екології НаУКМА на основі цих матеріалів наша молода викладачка, випускниця НаУКМА Олена Тарасова розробила і третій рік поспіль читає англомовний курс "Природоохоронна наука" для магістрів першого року навчання.

Діяльність професора різноманітна як в сенсі географічному, так як він працює на Алтаї, на Галапагосах та в Сполучених Штатах, так і за видами діяльності. Наприклад, під час своїх 17 подорожей на Галапагоські острови професор допомагав у розробці системи спостереження за бракон’єрами.

Студенти професора кажуть, що його можна слухати нескінченно, так як його викладання базується на величезному досвіді збереження дикої природи в всьому світу.

За додатковою інформацією прохання звертатися до Олени Тарасової: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , 063 238 83 41

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна