Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

До рейтингу екологічних громадських організацій увійшов клуб НаУКМА

Дата публікації: 16.11.2011, 10:43

Екологічний клуб ЗЕЛЕНА ХВИЛЯ у ньому зайняв друге місце серед екологічних організацій України

Організація Києво-Могилянської академії Український екологічний клуб "Зелена Хвиля" увійшов до трійки найкращих екологічних громадських організацій України.

Рейтинг був складений на основі оцінок незалежних експертів за параметрами «Конструктивізм та адекватність», «Захист інтересів суспільства», «Проведення заходів, направлених на формування екологічної свідомості», «Співробітництво з іншими організаціями» та ін.

Цей успіх був би неможливим без підтримки Університету і студентів, випускників та викладачів Академії, що входять до складу Зеленої Хвилі. Ми пишаємось тим, що маємо таку унікальну основу для розвитку суспільства, як НаУКМА.

Екоклуб був створений випускниками Академії в 2006 році і вже досяг значних успіхів у охороні довкілля. Місія "Зеленої Хвилі": "Розвиваймося, зберігаючи природу". Завдяки участі у проектах Екоклубу, студенти Академії отримують практичні навички і перший професійний досвід в збереженні довкілля і проектному менеджменті. Багато хто з них потім знаходить достойну роботу за спеціальністю або стає професійним менеджером проектів у самому Екоклубі.

Серед наших досягнень:

1. Створення Зеленого офісу в Могилянці і поширення цієї практики.

2. Щорічне проведення "Дня Землі".

3. Спільнота екологічних лідерів і унікальне джерело україномовної інформації про зміни клімату.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна