Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Стартувала нова програма Могилянської школи журналістики

Дата публікації: 16.11.2011, 17:57

Почала діяти нова програма «Цифрові медіа в університетах» (DMU) – для викладачів журналістики

П’ятий рік навчання на програмі «Цифрова журналістика майбутнього» (DFJ) цьогоріч стартувала збільшеним складом. Окрім програми для власне журналістів почала діяти ще одна – «Цифрові медіа в університетах» (DMU) – для викладачів журналістики. Програма триватиме до червня 2012 року, викладатимуть її тренери, університетські викладачі і журналісти з США, Іспанії, Великої Британії.

Перші десять учасників – викладачі журналістських дисциплін з п’яти українських університетів :
•  Київського національного університету ім. Т. Шевченка,
•  Львівського національного університету ім. І. Франка,
•  Запорізького національного університету,
•  Таврійського національного університету ім. Вернадського та
•  Черкаського національного університету.

Учасники програми опановуватимуть протягом року цифрові технології та методики викладання курсів з нових медіа, а результатом їхнього навчання має стати розробка навчальних програм для втілення у вищих навчальних закладах, що і є основною метою програми «Цифрові медіа в університетах» (DMU) – допомогти кафедрам журналістики українських університетів розробити і запровадити у себе викладання курсу «нові медіа».

«Новітні медіа – це не питання технології: як правильно використати facebook для просування або що. Це питання взаємодії і філософії цих медіа. Ми показуємо Вам цю філософію, а Ви вже самі шукайте в ній відповіді. Це програма нашого майбутнього. Я Вас вітаю, що ви в неї пройшли!», – сказав керівник програми у БФ «Розвиток України» DFJ Олександр Власенко, звертаючись до нових учасників програми.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна