Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Інтелектуальні подарунки до Миколая, Різдва і Нового року від викладачів, випускників і партнерів

Дата публікації: 02.12.2011, 13:10

Вже сьогодні варто взнати про їх існування

Дорогі друзі!

Наближається прекрасна святкова пора, коли ми щиро зичимо один одному щастя і добробуту, робимо подарунки рідним, друзям, допомагаємо тим, хто потребує нашої допомоги. Напередодні свята Миколая, Різдва і Нового року викладачів, випускники і партнери НаУКМА пропонують в якості подарунків для дітей і дорослих свої інтелектуальні розробки.

Видавничий будинок Companion Group пропонує:

Журнал «Професор Крейд» – сучасний розважально-пізнавальний журнал для дітей, що у веселій та ігровій формі знайомить із навколишнім світом, географією та історією нашої планети, її фізичними законами і хімічними процесами. Різноманітні творчі завдання допомагають дітям у вивченні англійської мови.

Три книги загадок у картинках – «Шукач скарбів», «Шукач у школі» та «Шукач у веселому будинку» – це справжній «квест вдома», який сприятиме розвитку уважності, кмітливості та уміння мислити асоціативно.

Короткий опис та можливості замовлення - у прикріпленому файлі.

Інтелектуальна гра від професора фінансів Києво-Могилянської бізнес школи Євгена Пенцака та випускників Могилянки «Thinkers». Перший виданий у нашій країні сучасний тренажер для розумової гімнастики. У цікавій, ігровій формі пропонується унікальний набір завдань, для відповіді на які не треба тільки знати, але обов'язково - думати.

Короткий опис та можливості замовлення - у прикріпленому файлі.

Випускник НаУКМА 2007 року Сергій Таргоня пропонує ознайомитись з проектом «Точка Сборки» - «провідником» по світу «розумних» іграшок для дорослих та дітей. Сотні головоломок на будь-який смак – механічні, дерев’яні, металеві, мотузочкові… від найпростіших до надзвичайно складних. Додатково проконсультуватися та зробити замовлення можна по телефону або і-мейлу з розділу «контакти» на сайті.

Короткий опис – у прикріпленому файлі.

Приємних та цікавих свят!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна