Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Щорічний Марафон написання листів-2011

Дата публікації: 08.12.2011, 07:44

Його проводять втретє в Могилянці Міжнародна Амністія в Україні та Відділ міжнародного співробітництва за підтримки Спудейського Брастства і Студентської колегії Академії

Втретє в Могилянці Міжнародна Амністія в Україні та Відділ міжнародного співробітництва за підтримки Спудейського Брастства і Студентської колегії проводять щорічний Марафон написання листів-2011.

9 грудня (п’ятниця), з 11.00 по 17.00, 4 корпус, 1 поверх (приміщення Спудейського братства - ауд. 407 і Студентської колеги - ауд. 404).

Закликаємо всіх небайдужих взяти участь у Всесвітній акції написання листів на захист жертв порушень прав людини з різних країн світу. Марафон написання листів – щорічний захід, який традиційно відбудеться до відзначення 10 грудня Міжнародного дня з прав людини.

Ви знали, що 10 витрачених хвилин на написання одного листа можуть змінити долю людини, яка протягом 10 років сидить у в’язниці чи то за власні політичні чи релігійні переконання, чи то за правозахисну діяльність?

Тому ми будемо писати листи від руки на захист осіб, чиї права були порушені. Так ми створюватимемо тиск на уряди країн, де відбуваються порушення. А також висловлюватимемо солідарність та підтримку жертвам порушення прав людини.

Чим більше листів - тим більше шансів зберегти чиєсь життя, змінити долю.

На Марафоні Ваш лист матиме вагу ціною у життя!

Про тих, хто потребує підтримки - читайте на сайті Міжнародної Амністії.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна