Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Володимир Єрмоленко став Доктором політичних наук

Дата публікації: 22.12.2011, 15:56

Випускник НаУКМА МП «Філософія» 2002 року, старший викладач кафедри літератури та іноземних мов НаУКМА захистив PhD дисертацію у Парижі, у Школі Наукових Досліджень в Соціальних Науках (EHESS, Париж)

27 жовтня у Школі Наукових Досліджень в Соціальних Науках (ЕНESS, Париж) відбувся захист докторської дисертації (PhD) старшого викладача кафедри літератури та іноземних мов НаУКМА ВОЛОДИМИРА ЄРМОЛЕНКА «Дві епохи контрреволюційної філософії. Контрреволюційна думка у Франції (1789-1830) та в Росії (1905-1939). Порівняльний аналіз».

Керівники дисертаційного дослідження: з українського боку - професор Лой А.М. (КНУ ім. Т. Г. Шевченка, Анатолій Миколайович в 1996 - 2005 роках викладав на кафедрі філософії та релігієзнавства НаУКМА), з французького боку – професор Ф. Азуві (F. Azouvi)(Школа Наукових Досліджень в Соціальних Науках (ЕНESS, Париж). Опонентами на захисті дисертації виступили: з французького боку – професор Школи Наукових Досліджень в Соціальних Науках, знаний французький політичний філософ, головний редактор часопису «Le Debat» Марсель Гоше (Marcel Gauchet), з українського боку - доцент кафедри політології НаУКМА, спеціаліст з історії французької філософії ХІХ - початку ХХ ст. Тетяна Голіченко.

Дисертацію пан Володимир захистив з оцінкою «довершено» (mention très honorable avec félicitation du jury), текст дисертації рекомендовано до публікації. Офіційне повідомлення про захист дисертації Єрмоленка В.А.можна переглянути на на сайті EHESS.

Дисертаційну роботу було здійснено в рамках угоди про співробітництво в галузі співкерівництва підготовкою докторських дисертацій (co-tutelle) між НаУКМА та EHESS, в межах програми французького уряду.

Вітаємо нашого колегу пана Володимира Єрмоленка, викладача і випускника НаУКМА, з успішним завершенням дисертаційного дослідження і присвоєнням звання Доктора політичних наук Школи Наукових Досліджень в Соціальних Науках (EHESS, Париж).

Пишаємось досягненнями могилянців!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна