Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

WI-FI в НаУКМА

Дата публікації: 03.01.2012, 12:30

На території Могилянки з’явилася нова послуга – швидкісний бездротовий Інтернет за технологією Wi-Fi, як доповнення існуючої WI-FI мережі

 

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИКЛАДАЧІ ТА ВІДВІДУВАЧІ

Національного університету «Києво-Могилянська академія»!

На території навчального закладу з’явилася нова послуга – швидкісний бездротовий Інтернет за технологією  Wi-Fi, як доповнення існуючої WI-FI мережі.

Ця послуга є складовою частиною всеукраїнської мережі публічних точок (хот-спотів) відкритого доступу в Інтернет, відомої під назвою WIFI.IN.UA. Послуга надається в двох режимах  - безоплатним з обмеженням швидкості 512 кбіт/с та без обмежень швидкості за цікавими низькими тарифами. В обох режимах послуга надається без обмеження вхідного та вихідного трафіку.

Кожен має змогу зареєструватися та використовувати Інтернет з навчальною метою безкоштовно!

 

Процедура реєстрації в мережі

Після підключення до точки доступу по SSID www.wifi.in.ua або www.wifi.mts.com.ua та отриманні ІР-адреси, необхідно запустити браузер на Вашому пристрої. При спробі вийти в Інтернет, браузер автоматично відкриє сторінку авторизації у відповідній мережі. Реєстрація безкоштовна.

Якщо Ви вперше користуєтеся даною мережею, Вам необхідно пройти процедуру реєстрації. Переходимо по лінку «Реєстрація». Тут необхідно заповнити всі поля та натиснути кнопку «Зареєструватися». 

При умові успішної реєстрації відкриється Особистий кабінет  з Вашими персональними даними. Бажано записати введені дані логіну/паролю.  В Особистому кабінеті Ви зможете здійснювати оплату або вводити код активації (для мережі МТС), а також відслідковувати історію платежів.

Якщо Ви вже зареєстровані, то при початку роботи іноді прийдеться проходити процедуру авторизації (у випадках коли Ви змінюєте пристрій, або давно не підключались до мережі). Для цього необхідно ввести зареєстровані раніше логін/пароль. Як результат, Ви потрапите в Особистий кабінет.

Після реєстрації та/або авторизації  ви отримуєте вільний доступ в Інтернет з обмеженням швидкості.

Дізнатися, як зняти обмеження по швидкості 512 Кбіт/с можна тут.  

 

Набираєте в адресному рядку потрібну адресу або обираєте закладку та працюєте в Інтернет.

НАГАДУЄМО! 

Що введення коду та здійснення оплати не є необхідним для доступу в Інтернет і лише знімає обмеження швидкості! Послуга на обох мережах доступна відразу же після процедури реєстрації/авторизації.

 

ПРИЄМНОЇ РОБОТИ!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна