Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Новий конкурс на здобуття гранту Пропам’ятного Фонду імені Олександра Дмитріва

Дата публікації: 07.02.2012, 07:25

Оголошує Міжнародний Благодійний Фонд Відродження Києво-Могилянської академії для підтримки музичних та театральних колективів або окремих виконавців з НаУКМА, а також проведення наукових, освітніх, соціокультурних чи мистецьких заходів та акцій

Міжнародний Благодійний Фонд Відродження Києво-Могилянської академії оголошує перший Щорічний Конкурс на здобуття гранту Пропам’ятного Фонду імені Олександра Дмитріва для підтримки музичних та театральних колективів або окремих виконавців з НаУКМА, а також проведення наукових, освітніх, соціокультурних чи мистецьких заходів та акцій, спрямованих на популяризацію музики та/або сценічного мистецтва, різних жанрів та стилів, музичних інструментів, або виконавської майстерності.

Загальний розмір гранту в 2012 р. - 16 тисяч гривень, за рішенням Комісії може бути розділений на кількох аплікантів.

Заявку на отримання гранту з детальним обґрунтуванням проекту надсилати до 17-00 год. 28 лютого 2012 р. на адресу Комітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пропам’ятний Фонд Олександра Дмитріва, засновано в 2010 р. як ендавмент з коштів Юлії Дмитрів та за сприяння Києво-Могилянської Фундації в Америці на вшанування пам’яті Олександра Дмитріва (1935-2010), видатного музиканта - піаніста, щирого українця, відданого приятеля Національного Університету Києво-Могилянська Академія. Народжений в Україні, після Другої Світової Війни проживав у Аргентині, а з 1950-х років – в США (Глендейл, Каліфорнія).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна