Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Визначені переможці Конкурсу з розв’язку кейсів Стипендіальної програми BDO

Дата публікації: 10.02.2012, 10:45

Відбулося нагородження переможців Конкурсу з вирішення практичних завдань 1-ого рівня складності

Відбулося нагородження переможців Конкурсу з вирішення практичних завдань 1-ого рівня складності (Case Study) в рамках Стипендіальної програми компанії BDO

8 лютого в НаУКМА відбулося нагородження переможців Конкурсу з розв'язку кейсів в рамках 2-ого етапу Стипендіальної програми компанії BDO 2010/2013 рр.. Метою даної програми є привнесення практичного досвіду компанії BDO в теоретичне навчання, сприяння професійному зростанню та реалізації інтелектуальних здібностей студентів.

Програма провадиться для студентів восьми університетів України.

Лауреатами Конкурсу 2011-2012 навчального року стали студенти факультету економічних наук НаУКМА:

Катерина Левченко (МП -2 «Фінанси») – 1-е місце,

Катерина Єкимова ( БП-4 «Фінанси») – 2-е місце,

Павло Марчук (МП -1 «Фінанси») – 3-е місце.

Катерина Левченко набрала найбільшу кількість балів серед усіх університетів-учасників конкурсу , а Катерина Єкимова та Павло Марчук запропонували оригінальний підхід до вирішення кейсів.

Переможці конкурсу були нагороджені почесними дипломами, отримали грошові премії та подарунки від книжкового партнера конкурсу – магазину «Бізнес-книга» . Але найголовніше – лауреати мають можливість пройти стажування в компанії BDO, здобути досвід практичної діяльності, що є важливим кроком у формуванні майбутньої кар'єри.

На церемонії нагородження були присутні: п.Ігор Константінов – партнер з розвитку бізнесу компанії BDO в Україні, п. Володимир Моренець – Перший віце-президент та п. Наталія Іванова – декан факультету економічних наук НаУКМА.

Пан Ігор Константінов відмітив, що Києво-Могилянська академія посідає перші місця в різних рейтингах ВНЗ України, і це беззаперечно, оскільки випускники університету зарекомендували себе фахівцями високого рівня у професійному середовищі.

За його словами «приємно вже те, що студенти Могилянки не тільки прагнуть отримати теоретичні знання, але, отримавши нагоду, вони хочуть застосувати їх на практиці. Відповідно, з’явилася практика просувати таких людей, щоб компанія мала змогу обирати кращих з найкращих». Пан Константінов також запросив усіх бажаючих взяти участь у наступному, 3-ому, етапі конкурсу, що відбудеться у 2012-2013 навчальному році.

Повністю коментар п. Константінова можна прочитати у доданому до цього матеріалу файлі (його підготувала Ірина Романчук, ФСНСТ-2).

Професор Моренець відзначив, що Могилянка пишається своїми студентами, подякував компанії BDO за важливу для студентів професійну програму і побажав партнерам процвітання та нових цікавих проектів.

Переглянути фото нагородження можна у Фотогалереї НаУКМА.

Компанія BDO в Україні та НаУКМА вже тривалий час є партнерами. У 2000-2004 рр. – компанія була у складі Довірчої ради НаУКМА. Сьогодні Президент компанії пані Алла Савченко є членом Довірчої Ради НаУКМА і активно сприяє розвитку проектів Академії.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна