Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

У циклі «Могилянські історії успіху» відбудеться зустріч з Наталею Попович

Дата публікації: 13.02.2012, 20:18

Президент PRP Group в Україні, Росії, Азербайджані та інших країнах СНД, випускниця НаУКМА буде спілкуватись з університетською спільнотою 17 лютого

У циклі «Могилянські історії успіху»

НАТАЛЯ ПОПОВИЧ,

президент PRP Group в Росії, Україні та СНД, випускниця НаУКМА 2001 року (політологія, соціологія).

17-те лютого, п’ятниця, початок о 15:00, ауд. 1-217

Увага, кількість місць обмежена! Встигніть зареєструватися до 16:00 16-го лютого.

Після захисту маґістерської роботи у сфері журналістики та масових комунікацій у Державному Університеті м. Сан Хосе (Каліфорнія, США) та стажування в офісі Weber Shandwick у Силіконовій долині Наталя Попович відкрила PRP Ukraine, невдовзі очолила офіс PRP Group, філіалу Weber Shandwick на ринках України, Росії та СНГ та вивела компанію у лідери галузі.

Дізнайтесь, як це їй вдалось та переймайте досвід!

Наталя Попович:

•Має більш більш ніж десятилітній досвід роботи в сфері інтегрованих маркетингових комунікацій, реклами, зв’язків з громадськістю та державними установами.

•Консультувала український уряд з питань державних комунікаційних процесів, топ-менеджмент великих міжнародних компаній щодо медіа-стратегій на пострадянському просторі, а також розвивала програми соціальної відповідальності для місцевого та міжнародного бізнесу.

•Серед клієнтів, для яких розробляла та втілювала PR-стратегії, – міжнародні компанії Coca-Cola, Nestle, Colgate Palmolive, Microsoft, Samsung, TetraPak та ін.

•Очолює Комітет міжнародних відносин при Українській асоціації зв’язків із громадськістю (UAPR), є автором International Technology Public Relations Review та вважається експертом в російських та українських медіа щодо тематик репутаційного та кризового менеджменту, корпоративної соціальної відповідальності та стосунків з медіа

• Ініціатор та активний учасник Професійно-громадської ініціативи DiscoverUkraine та Форуму «Україна: брендинг країни та міст»

•Гостьовий лектор у Києво-Могилянській Бізнес-школі та PR-консультант НаУКМА. Засновник стипендії для студентів Могилянської школи журналістики. Член Довірчої ради НаУКМА та Наглядової ради благодійного проекту «Реставрація». Активна учасниця щорічних благодійних кампаній випускників Академії.

Могилянські історії успіху:

цикл зустрічей випускників НаУКМА з усією університетською спільнотою - студентами, викладачами, співробітниками, випускниками НаУКМА. Звичайно ж, особлива увага студентам, незалежно від їх спеціальності та року навчання. Адже почути від випускників старших поколінь про досвід особистісного розвитку, визначення життєвих цілей, кар'єрного зростання, зміну пріоритетів і корисно, і цікаво.

Метою проекту є:

•налагодження зв’язків між випускниками та студентами НаУКМА, створення партнерської мережі;

•розвиток традиції взаємопідтримки та взаємодопомоги могилянців різних поколінь і спеціалізацій;

•поширення випускниками власного досвіду і мотивація студентів до саморозвитку;

•допомога студентам НаУКМА в орієнтації на ринку праці та адаптації до його вимог.

Формат зустрічі – виступ гостя та відповіді на запитання учасників зустрічі (до 1,5 год.)

Учасники зустрічі – запрошуємо всіх могилянців.

Попередня реєстрація учасників дозволить:

-зібрати зацікавлену аудиторію і повідомити гостя про фахову спеціалізацію учасників зустрічі;

-з'ясувати теми і питання, які цікавлять аудиторію найбільше;

-у разі потреби оперативно замовити більше за кількістю місць приміщення і оперативно попередити про це зареєстрованих учасників.

Оргкомітет: керівник проекту Наталя Шумкова, напрям «комунікації з випускниками», e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна