Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Ярмарок молодіжних організацій почнеться у Могилянці вже завтра

Дата публікації: 12.03.2012, 08:18

Волонтерські програми, навчання за кордоном, політичні дебати та друзі по всьому світу

Хочеш досягати успіху? Тоді ми чекаємо саме на тебе!

Волонтерські програми, навчання за кордоном, політичні дебати та друзі по всьому світу…

Приходь і знайди нові можливості для професійного і особистісного зростання!

КОЛИ? Вівторок, 13 березня, з 16:30 до 19:00

ДЕ? У 4-100 (ауд. 100, на 1-му поверсі 4-го корпусу НаУКМА) по вул. Волоській 8/5.

Приєднуйся до події на Facebook

Запрошені учасники:

ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна» – організація, що сприяє інтеграції України до Європейського Союзу шляхом виховання української молоді на демократичних цінностях, сприяє розбудові громадянського суспільства, налагодженню співпраці з європейськими неурядовими організаціями, формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені, обговоренню нагальних світових проблем на зустрічах (сесіях) за моделлю роботи «дорослого» Європейського Парламенту.

AIESEC – організація, що надає молоді можливість розвиватись як лідерам завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів: Досвід лідерства, Програма міжнародних стажувань AIESEC і Глобальне освітнє середовище.

ВМГО «Студентська республіка» – організація, яка сприяє розвитку студентського самоврядування та активності, налагоджує ефективну співпрацю зі студентством України і світу, реалізовує міжнародну програму «Студентська республіка», яка втілюється від рівня вишу до фінального етапу (в кожному регіоні) і має на меті сформувати та підготувати молодь до свідомого життя.

Наука при каві – унікальна студентська організація, заснована силами НаУКМА і спрямована на зняття комунікаційних бар’єрів між студентами і викладачами, професорами та іншими поважними гостями. Зустрічі проходять в рамках вибраної теми та тез доповідача(ів) і того формату, який він хоче: дискусія, лекція, тренінг, - у приємній, безтурботній атмосфері.

AEGEE-Kyiv - молодіжна неприбуткова організація, яка є представництвом AEGEE-Europe в Києві, найбільшої студентської організації Європи, що об’єднує активну молодь у 42 країнах Європи. Це неприбуткова організація, головна мета якої полягає в культурному обміні та європейській інтеграції, всезагальному розвитку молоді. Діяльність організації полягає в щорічній втіленні у життя проектів, конференцій, семінарів, літніх університетів і студентських обмінів.

ВМГО «Європейська молодь України» – організація, що поширює у суспільстві ідею євроатлантичної інтеграції України з метою виховання молоді в дусі європейського світогляду та північноатлантичних принципів безпеки; займається реалізацією програм, спрямованих на вирішення проблем дітей та молоді; проектами сприяння економічній та культурній інтеграції України в Європу; розвитком студентського самоврядування, відродженням та популяризацією української культурної спадщини; розвитком міжнародної співпраці з демократичними та іншими організаціями Європи та світу.

НСОУ «Пласт» – українська скаутська організація, що ставить за мету сприяти всебічному патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує молодь як свідомих і відповідальних громадян місцевої, національної та світової спільноти, майбутніх провідників суспільства.

ВМГО «Демократичний Альянс» – громадська організація, основною метою діяльності якої є всебічна реалізація молодими людьми своїх законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів, здібностей, прав та свобод на засадах християнсько-демократичних цінностей.

ВМГО «Дебатна академія» – об’єднання прихильників інтелектуально-риторичної гри «Дебати». Метою діяльності організації є активізація та розвиток дебатного руху в Україні, підтримка цілеспрямованої талановитої молоді, надання їй можливості брати активну участь у становленні України як європейської, заможної, правової держави, розвиток освіти та виховання молоді відповідно до духу демократії, гуманізму, поваги до прав і свобод людини. Одним із успішних і прогресивних первинних осередків «Дебатної Академії» є Дебатний Клуб НаУКМА.

ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» - об’єднання активістів із різних куточків України, яке ставить за мету зміцнювати молодіжний рух, впроваджувати освітні проекти і забезпечувати розвиток студентських та молодіжних ініціатив, активізувати участь молоді у громадському житті. JCI Youth – організація молодих лідерів, майбутніх підприємців і управлінців, що сприяє особистісному і професійному розвитку молоді й заохочує до участі у багатьох цікавих проектах.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна