Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Вітаємо наших студентів-правників з черговою перемогою в змаганнях з міжнародного права!

Дата публікації: 12.03.2012, 10:41

Команда студентів факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» перемогла в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Бена Телдерса.

Команда студентів факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» у складі Марії Ульяновської, Андрія Москалюка, Катерини Поліщук та Вікторії Маценко, всі - студенти 3 року навчання, перемогла в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Бена Телдерса, який відбувся 3 лютого 2012 року в м. Одесі.

Тренер команди: старший викладач кафедри міжнародного права і спеціальних правових наук Катерина Крахмальова, випускниця НаУКМА 2009 року. Кращий Меморіал Позивача також підготували наші студенти.

Як переможець наша команда представлятиме Україну на Міжнародному раунді змагань, який відбудеться в м. Гаага (Нідерланди) у квітні 2012 року.

Конкурс ім. Бена Телдерса – це турнір студентів-правників з міжнародного публічного права, що відбувається відповідно до Статуту та Правил процедури Міжнародного Суду Справедливості ООН. Заснований 1977 року на честь видатного професора права Бенджаміна Телдерса, який часто представляв свою країну в Постійному Суді Справедливості ООН і загинув у концентраційному таборі за свої переконання, на сьогодні цей конкурс є одним з найважливіших і найпрестижніших в Європі. Лише одна команда від країни щорічно отримує честь представляти свою позицію з умовної конкурсної справи перед суддями Міжнародного Суду, професорами міжнародного права і дипломатами у Палаці Миру в Гаазі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна