Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 22.12.2005, 17:42

"Молоде радіо" 69,68 ФМ запускає студентську програму "Європейські канікули"

У радіоефірі Києва цього тижня з’явиться незвичайна програма, автори, ведучі, редактори та кореспонденти якої – студенти. Програма має назву “Європейські канікули”, і є навчальним проектом студентів Могилянської школи журналістики. Перша програма циклу вийде у середу, 21 грудня, о 22.30 на хвилі 69,68 ФМ.

Програма “Європейські канікули” – практична частина курсу “Радіожурналістика”, що викладається майбутнім професійним журналістам – виходитиме на “Молодому радіо” (69,68 ФМ). Кожна передача циклу – це розповідь про одну з шести країн Євросоюзу: Францію, Угорщину, Чехію, Польщу, Італію та Німеччину. Ця віртуальна мандрівка – для тих, хто на новорічні свята залишився у Києві. А для тих, хто збирається у подорож чи на навчання Європою буде не лише цікавою, а й корисною, адже з неї вони зможуть дізнатися, як правильно пити пиво у Мюнхені, чому у Чехії не варто казати “шукаю”, як зняти у Парижі готель усього за 20 євро та як не вскочити у халепу, обираючи тур Угорщиною.

Передачі виходитимуть раз на тиждень, по середах о 22.30 протягом шести тижнів. Після того передача може стати постійною – якщо отримає схвальний відгук слухачів “Молодого”.

Унікальність проекту полягає в тому, що програма повністю робиться студентами: від створення концепції на семінарах, і до монтажу записаних передач. Таким чином, майбутні професійні журналісти (зокрема й ті, хто через 2 роки піде працювати на радіо) мають змогу попрактикуватися у справжньому ФМ-ефірі ще під час навчання.

Програма невипадково виходить саме на “Молодому радіо”. Адже керуючись гаслом “Свіжий погляд на цікавий світ!” – радіо постійно збирає цікаві ідеї та запрошує до своєї команди їхніх авторів. Радіо утворилося у квітні цього року як перше некомерційне радіо столиці. “Молоде радіо” – також перше та єдине радіо Києва, де можна слухати тільки хорошу і тільки українську музику.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна