Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Видавничому дому "Києво-Могилянська академія" - 10 років!

Дата публікації: 18.01.2006, 17:41

З нагоди свого 10-річчя Видавничий дім "Києво-Могилянська академія" проводить ювілейну презентацію "Книги Академії - Україні"

     З нагоди свого 10-річчя Видавничий дім "Києво-Могилянська академія" проводить ювілейну презентацію "Книги Академії - Україні", яка відбудеться 23 січня о 17:30 у фойє Культурно-мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9, м. Контрактова площа).
     В рамках презентації заплановано зустрічі з авторами, представлення нових видань, а також ознайомлення з історією та доробком видавництва.

     Видавничий дім "Києво-Могилянська академія" створений 1996 року для задоволення потреб відродженого Університету та широкого загалу в україномовних підручниках, навчальних посібниках, словниках та іншій книжковій продукції. Продовжуючи традиції просвітництва і книгодрукування, започатковані в Академії майже чотири століття тому, Видавничий дім "Києво-Могилянська академія" вже випустив у світ більше 300 книжок з різної тематики, зокрема видання з історії, філософії, економіки, культурології, права, соціології, природничих, комп'ютерних наук та інших галузей знань.
     Окремі підручники та посібники унікальні за викладом предмета навчання, деякі не мають аналогів серед вітчизняних видань.
     Книги Видавничого дому завжди можна побачити на міжнародних та вітчизняних книжкових виставках, ярмарках. Чотири роки поспіль видавництво отримує нагороди Форуму видавців у Львові; декілька його книжок стали переможцями Всеукраїнського рейтингу "Книжка року", мають відзнаки багатьох конкурсів.
     Серед авторів Видавничого дому знані академіки, літератори, науковці, зокрема, Іван Дзюба, Дмитро Павличко, Ліна Костенко, Валерій Смолій, Ігор Качуровський, Михайло Брайчевський, Павло Загребельний, Михайлина Коцюбинська, Юрій Мицик, Лариса Масенко, Вілен Горський, Юрій Шевельов та інші.

Видавництво знаходиться у 2-му корпусі НаУКМА (м. Контрактова пл., 4), тел.: 425-60-92, 425-77-84, 425-35-66. e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , www.publish-ukma.kiev.ua

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна