Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 28.12.2004, 17:52

Команда Інфоком Клубу інтелектуальних ігор НаУКМА стала переможцем Всесвітнього онлайнового чемпіонату “СНІГ”, присвяченому Новому Року

(image)Команда Інфоком Клубу інтелектуальних ігор НаУКМА стала переможцем Всесвітнього онлайнового чемпіонату “СНІГ”, присвяченому Новому Року. Учасниками були 114 команд світу.

 

Командам треба було відповісти на 36 питань протягом 3 турів, застосувавши нестандартне мислення та інтуїцію. Інфоком відповів на 28 питань з 36, ставши тим самим Чемпіоном в категорії “Професіонали”. Ще одна українська команда успішно виступила на Чемпіонаті – це команда “А-супер” Харцизького трубного заводу (25 питань з 36, відповідно 4 місце). За ходом боротьби можна було спостерігати в режимі реального часу на сайті проекту - http://vdi.chgk.info.

 

Спонсором команди є телекомунікаційна компанія Інфоком. Гравці: студенти Сергій Зленко капітан, Ольга Дубінська, Сергій Клімович та випускники НаУКМА Роман Зозуля, Євген Дубогриз та Сергій Разумов.

 

Серія турнірів “Всесвітнього Дня Інтелекту” (“ВДІ”) основана на унікальній, спеціально розробленій технології МОСТ (міжнародні онлайнові синхронні турніри). Вона створена переважно для корпоративних команд.  Ця гра і корпоративний відпочинок, насичений творчими емоціями, і чудовий корпоративний тренінг для вміння швидко мислити і працювати в команді.

 

Найближчим турніром в цьому сезоні є банківсько-кредитний турнір 22 січня 2005 р.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна