Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 29.03.2006, 18:43

За даними Сьомого Всеукраїнського рейтингу "Книжка року-2005" серед переможців у десяти номінаціях є книжки видавництв НаУКМА - "Духу й літери" та "Видавничого Дому КМА"

За даними Сьомого Всеукраїнського рейтингу  "Книжка року-2005", організованого Національною радою з питань культури і духовності при Президенті України, а також центром рейтингових досліджень "Еліт-профі" і журналом "Книжник-ревю", серед переможців у десяти номінаціях є книжки видавництв НаУКМА - "Духу й літери" та "Видавничого Дому КМА".
     У номінації "Хрестоматія" переможцем визнано книжку М. Монтеня "Проби" ("Дух і літера").
     У підкатегорії "літературознавство, мовознавство і фольклор" - перша книжка з серії "Генерика і архітектоніка" Ігоря Качуровського (ВД КМА).
     У номінації "Софія" перемогу здобули книжки видавництва "Дух і Літера" - "Джерела себе" Чарльза Тейлора, "Ідеологія та утопія" Поля Рікера, "Вразливість любові"  Віктора Малахова, "Міфи та місія" Марини Новикової.
     У номінації "Політлікнеп" Видавничий дім КМА випустив збірку документів та матеріалів під назвою "Українська мова у ХХ сторіччі: історія лінгвоциду". Автор цієї збірки - д. філ. наук, професор НаУКМА Лариса Масенко.
     У підкатегорії "сучасне зарубіжне суспільствознавство" "Дух і Літера" видало книгу "Джерела тоталітризму" Ханни Арендт.
     У номінації "Минувшина" здобула перемогу збірка "Нариси з історії та культури євреїв України" з серії "Бібліотека інституту юдаїки" ("Дух і літера"). 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна