Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

13 квітня - підсумкова зустріч в циклі семінарів “Твори себе сам”

Дата публікації: 12.04.2006, 18:34

13 квітня відбулася підсумкова зустріч в циклі семінарів “Твори себе сам” в рамках спільного проекту ТМ “Чернігівське” (САН Інтербрю Україна), Фонду братів Кличків та НаУКМА "Обирай серцем"

13 квітня у Галереї мистецтв НаУКМА відбулася підсумкова зустріч в циклі семінарів та тренінгів з питань працевлаштування та кар'єрного росту – Напрям “Твори себе сам” в рамках спільного проекту ТМ “Чернігівське” (САН Інтербрю Україна), Фонду братів Кличків та НаУКМА “Обирай серцем” за участі почесних гостей та представників компаній-партнерів.

Ірина Картавцева, керівник проекту від НаУКМА: “Проект “Обирай серцем” – це лише один приклад поєднання спільних зусиль освіти та бізнесу. Але можу з впевненістю сказати, що розвиток подібних напрямів є перспективним і за ними – майбутнє. Ми раді, що наш досвід співпраці з бізнесовими структурами впроваджують у себе й інші університети, адже робота зі студентами сьогодні – це невід’ємна складова майбутнього компанії”.

Під час зустрічі Людмила Наконечна, генеральний директор “САН Інтербрю Україна” (ТМ “Чернігівське”), Ганна Старостенко, президент БО "Фонд братів Кличків", та Володимир Панченко, віце-президент з науково-навчальних студій НаУКМА, вручили сертифікати найактивнішим та найініціативнішим студентам, які взяли участь у проекті.

Людмила Наконечна, генеральний директор “САН Інтербрю Україна”: “Відгуки, які компанія отримала за підсумками проведених семінарів, свідчать про те, що наш спільний з Фондом братів Кличків проект знайшов відклик у серцях студентів. А отже, ми зробили дещо дуже важливе. Хочу щиро побажати всім студентам успіху в обраній справі та досягнення нових вершин заради майбутнього нашої країни!”

Основним завданням проекту “Обирай серцем” є створення сучасних, сприятливих умов та можливостей для навчання талановитої молоді, підтримка її подальшої успішної професійної діяльності. В рамках напряму “Твори себе сам” було проведено цикл семінарів, тренінгів з проблем працевлаштування, кар’єрного росту, проведено зустрічі з успішними представниками бізнесу та науки.

Детальніша інформація про проект:
http://www.ukma.kiev.ua/subsite/obyrai/index.php?mid=20

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна