Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

В'ячеслав Брюховецький:

Дата публікації: 19.04.2006, 16:30

В'ячеслав Брюховецький: "Я, як і раніше, належу Могилянці, родині, онуці Меланії та хутору Дивосил, осяяному Світлим Дивом Життя"

     Президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" В'ячеслав Брюховецький, лідер виборчого списку Київського блоку "Наша Україна", заявив про складення повноважень депутата Київської міської ради, оскільки вважає неприпустимим перетворення вищого представницького органу столиці на арену для політичних конфліктів.
     "Я свідомо відмовився від пропозиції увійти до парламентського виборчого списку Блоку "Наша Україна", оскільки не хотів брати участь у політичних протистояннях, неминучих у будь-якому парламенті. Я сподівався, що Київрада, яка покликана займатися конкретними питаннями життя та добробуту киян, буде вільною від політиканства", - зазначив В'ячеслав Брюховецький. - Сподіваюся, що за допомогою киян мої колеги з фракції "Наша Україна" все-таки зможуть забезпечити стабільну і конструктивну роботу Київради на благо Києва, а я сприятиму їм у цьому як член Ради партії "Наша Україна".

За інформацією прес-служби Київської організації партії "Наша Україна"
(тел. 207-05-84)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна