Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Більярдному клубу НАУКМА – бути!

Дата публікації: 15.02.2005, 17:12

12 лютого у більярдному клубі "Авіатор" НаУКМА відбувся III-ій Міжнародний турнір з російського більярду та пулу

Популярність більярду зростає, а до змагань особлива увага. За ініціативи Генеральної дирекції Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв 12 лютого 2005 року у  більярдному клубі "Авіатор" Національного авіаційного університету відбувся III-ій Міжнародний турнір з більярду із двох видів: російського та пулу.

 

Вперше до участі була запрошена наша команда, єдина із навчальних закладів. Можливо, певну роль у цьому зіграли нещодавні соціально- політичні події в Україні, у яких Могилянське братство очолило студентський революційний рух за правду та справедливість.

 

А помірятися мистецтвом володіння києм було з ким: команди МЗС України, на чолі з першим заступником міністра Єльченком В.Ю. та речником міністерства Лубківським Маркіяном, команди ЗМІ, представники посольства Республік Казахстан, Італії, Франції та інші.

 

Переможці визначалися в індивідуальній та командній першостях.

 

З повагою до суперників, приємно відзначаємо вдалий виступ нашої  команди, очолюваної ст. викладачем кафедри фізичного виховання Володимиром Жуковим.

В особистій першості з російського більярду перше та друге місця вибороли наші студенти – Андрій Вороновський (ФПвН-3) та Остап Смук (ФСНСТ-4), а тому командна перемога НаУКМА ні в кого не викликала сумнівів.

Аналогічна ситуація склалася і в пулі: переможцем став Олег Кудринський (ФЕН-2), другим був Дмитро Морозюк (ФПвН-3). І як наслідок – перше командне місце знову за нашими хлопцями.

 

Щедрими на призи і подарунки були численні спонсори турніру: Український національний комітет міжнародної торгової палати, ТМ «Клінков», Преміум Клуб «Фаворит», ВАТ «Закарпатський сад», ТМ «Сармат», Українська більярдова гільдія, Чай «Маброк», Цукерки «Chocco house».

 

Виступ наших  більярдистів доводить, що вже настав час організувати  в  НАУКМА власний більярдний клуб.

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТУРНІРУ!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна