Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Урочисте засідання Вченої ради

Дата публікації: 03.11.2006, 16:14

Урочисте засідання Вченої ради Національного університету “Києво-Могилянська академія” з нагоди 75-річного ювілею доктора філософських наук, професора Вілена Сергійовича Горського відбулося 3 листопада

Шановний і дорогий Вілене Сергійовичу,

 

Від усього серця вітаємо Вас із сімдесятип’ятиліттям, зичимо здоров’я, благополуччя і творчої снаги на радість нам та всім Вашим близьким!

На радість, бо це Ваші невсипущі і натхненні зусилля у дослідженні української філософської думки примножували і примножують основи нашої суспільності.

На радість, бо це Вашим талантом ученого і вчителя українська філософська думка врощена у глибини століть, з яких мудрий виносить надію, а верхогляд – дезорієнтацію на місцевості.

На радість, бо в чергові часи марнотної брані і цинічних сутяг Ви безкорисливо і просто являєте інший modus vivendi, зумовлений стремлінням зрозуміти і збагнуть.

На радість, бо ясній розсудливості Ваших студій і розмислів завжди сусідить душевна чулість, а суворій безілюзійності – сподівання на краще і високе співчуття, яке змушує розгладжуватися нахмурені чола і лагідно усміхатися лиця юні і неюні.

Будьте певні: в одвічній молодості Могилянки є пронизлива барва Вашої жаги думати і взнавати, помилятися і знову знаходити, знаючи гаразд, що і це – не в останнє.

Ми хочемо сказати Вам саме це, сказати саме тепер, сказати так, щоби слова нашої правдивої пошани і любові до Вас повсякчас бриніли в глибинах отієї тонкої музики, яка допомагає нам жити.

Многая літа, честь і хвала!

 

Вчена рада НаУКМА

І вся чесна Могилянська академічна громада

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна