Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Студенти НаУКМА стали переможцями

Дата публікації: 29.12.2006, 16:43

Студенти НаУКМА стали переможцями конкурсу Стипендіальної програми "Завтра.UA" Благодійної організації "Фонд Віктора Пінчука"

В останні дні 2006 року маємо приємну нагоду привітати наших студентів з перемогою в конкурсі Стипендіальної програми «Завтра.UA» Благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука», оголошеного для студентів 4-6 курсів провідних вищих навчальних закладів України. Від Національного університету "Києво-Могилянська академія" участь у конкурсі взяли 43 студенти. Переможцями стали 20 студентів: Адамус Тетяна, Товарянська Оксана, Чикета Ольга, Бараш Олексій, Комаревська Таїсія, Артюх Володимир, Прокопик Дар`я, Скороход Ольга, Мартинюк Ольга, Скуратівський Руслан, Булах Тетяна, Мосякін Андрій, Мужановська Антоніна, Курінний Олексій, Хлапук Максим, Борис Інна, Тарадай Дар’я, Мельникович Світлана, Наконечна Людмила, Мостова Наталія. Детальніша інформація - теми робіт, кількість балів, які отримали стипендіати - у додатку.


Вітаємо переможців, бажаємо нових перемог та успіхів у навчанні!

Про Стипендіальну програму «Завтра.UA»:
Основним завданням Програми є підтримка найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів четвертого-шостого курсів, що навчаються у провідних вітчизняних вищих навчальних закладах (ВНЗ). Вона передбачає виплату за результатами відкритого конкурсу вподовж 12 місяців стипендій Програми. Для стипендіатів Програми передбачається також можливість фінансової підтримки для участі в закордонних і національних конференціях на професійні теми, науковій діяльності, а також у короткострокових стажуваннях. Програмою також не виключається можливість підтримки стипендіатів під час їх подальшого навчання в аспірантурі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна