Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

19 січня «Молоде радіо» та RadiJoJo (Берлін)

Дата публікації: 17.01.2007, 13:28

19 січня «Молоде радіо» та RadiJoJo (Берлін)презентують радіопрограму «Історія, яку ми живемо», яка розповідатиме про різні аспекти життя молоді в обох країнах

Гете-Інститут в Україні запрошує на презентацію програми «Історія, яку ми живемо» – спільного проекту Хвилі української музики «Молоде радіо» (Київ) та RadiJoJo (Берлін).

У програмі:
- презентація радіопрограми «Історія, яку ми живемо», яка розповідатиме про різні аспекти життя молоді в обох країнах, та досвід одночасної роботи команд з обох країн;
- презентація молодіжних проектів «Гете-Інституту» та всеукраїнського об'єднання «Німецька молодь в Україні»;
- обговорення сучасного стану німецько-української співпраці, зокрема – молодіжних обмінів та спільних проектів.
Друга частина заходу – акустичний концерт гурту «Сад» з піснями на слова Шевченка та фуршет.

"Молоде радіо" - наймолодша радіостудія Києва, що з'явилася у столичному радіо ефірі у квітні 2004 року. Його щодня можна слухати у столиці на ультракоротких хвилях (УКХ) на частоті 69,68 FM. Організатор(Стас Шумлянський ) та  абсолютна більшість авторів – випускники Могилянської школи журналістики та студенти Києво-Могилянської Академії. Його створення відбулося за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні та Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Захід відбудеться за адресою: вул. Волоська 12/4, Гете-Інститут, конференційна зала. Початок о 17.00.


Детальніша інформація:
496-1288, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Гете-Інститут)
463-5865, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ("Молоде радіо") 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна