Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Декан Києво-Могилянської бізнес-школи

Дата публікації: 30.01.2007, 15:07

Декан Києво-Могилянської бізнес-школи Павло Шеремета взяв участь у щорічному засіданні Європейської фундації з розвитку менеджменту (EFMD)

26-27 січня відбулася щорічна зустріч деканів та генеральних директорів, яка була проведена Європейською фундацією з розвитку менеджменту [EFMD] в бізнес-школі IESE [Університет Наварра, Барселона, Іспанія]. Єдиним учасником від України був декан Києво-Могилянської бізнес-школи - Павло Шеремета.
Декани та генеральні директори кращих світових бізнес-шкіл та освітніх центрів обговорювали питання впливу діяльності своїх компаній на розвиток менеджменту. В ході цікавих дискусій учасники конференції розмірковували, як підвищити вплив бізнес-шкіл і зробити їх джерелом інновацій та каталізатором змін в бізнес-середовищі. Ці обговорення були об’єднані під темою "Кидаючи виклик цілям бізнес-шкіл".
В рамках дводенної події також відбулась зустріч ради CEEMAN [Central and East European Management Development Association], віце-президентом якої є Павло Шеремета.

Європейська фундація з розвитку менеджменту – це глобальна організація, членами якої є більш ніж 15,000 професіоналів з 65 країн світу: представники освіти, бізнесу, сфери послуг та консалтингу. Місія EFMD: “Служити каталізатором для просування і підвищення досконалості в розвитку менеджменту в Європі і в цілому світі.” Основною ціллю фундації є створення активної мережі, яка надає членам можливість вчитися один в одного для більш ефективного управління і підвищення власних конкурентних переваг.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна