Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Публічна дипломатія Могилянської школи журналістики

Дата публікації: 09.02.2007, 18:22

Публічна дипломатія Могилянської школи журналістики. Колін Граффі, Радник заступника Державного секретаря США, провела відкриту лекцію для студентів Могилянської школи журналістики

Колін Граффі, Радник заступника Державного секретаря США, провела 8 лютого 2007 року відкриту лекцію для студентів Могилянської школи журналістики в рамках курсу “Міжнародна журналістика”

Керівник відділу публічної дипломатії Бюро Держдепартаменту з питань Європи і Євразії наголосила на важливості інформації в процесі творення сучасної дипломатії, а також важливості медіа,  особливо телебачення та новітніх медіа, у процесі творення іміджу тієї чи іншої країни.

Також під час зустрічі йшлося про важливість  спільних освітніх проектів для покращення взаєморозуміння між різними країнами та народами. Зокрема, таких проектів, як програма співпраці між Могилянською школою журналістики та Огайським  Університетом.

У зустрічі також взяли участь студенти з Огайо Нола Ружек, Аміра Солеман та Енді Шулер, які протягом наступного місяця будуть навчатися в Могилянській школі журналістики, працюючи разом з українськими студентами над виробництвом телевізійних новин та документальних фільмів.

Більше інформації про ці проекти, а також інтерв’ю з Колін Граффі можна знайти у щотижневих відеокастах Могилянської школи журналістики “Епізоди” http://www.youtube.com/watch?v=3PgbFGaEU58

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна