Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Валентин Королько поповнив лави IPRA

Дата публікації: 13.02.2007, 16:01

Валентин Королько поповнив лави IPRA. 11 січня 2007 року Валентин Григорович став членом Міжнародної Асоціації зв’язків з громадськістю (IPRA)

Завідувач кафедри теорії і методики зв’язків з громадськістю НаУКМА професор  Валентин Григорович Королько став членом Міжнародної Асоціації зв’язків з громадськістю (IPRA).

Щиро вітаємо Валентина Григоровича, бажаємо нових перемог і успіхів у професійній діяльності!

Міжнародна асоціація зв’язків з громадськістю (IPRA) є міжнародною неурядовою організацію і найбільшою в світі асоціацією професіоналів зі зв'язків з громадськістю. Вона об'єднує більше 1000 лідерів PR-співтовариства в 100 країнах світу. IPRA була заснована 1 травня 1955 року в Лондоні провідними PR-професіоналами декількох країн. 
Мета IPRA – об’єднання PR-професіоналів в транснаціональне співтовариство з метою підняття стандартів практики PR в різних країнах, вдосконалення якості і ефективності професіоналів у сфері PR, а також просування вищих стандартів етичної поведінки в практиці PR.
Сьогодні IPRA об'єднує лідерів PR-співтовариства з усього світу і займає найвищий статус по обміну інформацією і співпраці в кожному секторі PR. Асоціація стоїть на лідируючих позиціях в галузях професійного розвитку, освіти і інших ініціатив, націлених на збільшення ролі PR в стратегічних, управлінських і міжнародних справах.
Міжнародна асоціація паблік рілейшнз (IPRA) сьогодні має представництва в різних міжнародних організаціях – ООН, ЮНЕСКО, ASEAN.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна