Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Правники стали переможцями Міжнародних змагань

Дата публікації: 13.02.2007, 18:17

Правники стали переможцями Міжнародних змагань. Студенти факультету правничих наук НаУКМА перемогли в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права

 

Команда студентів факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянської академії» у складі Ольги Асадчої (4 рік навчання), Анни Власюк (3 рік навчання), Євгена Звєрєва (4 рік навчання) і Катерини Крахмальової (4 рік навчання) перемогла в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Телдерса, який відбувся 10 лютого 2007 р. в приміщенні Верховного Суду України. Тренер команди – завідувач кафедри загально-правових наук, доцент Мирослава Антонович.

 

Крім того, Ольга Асадча і Анна Власюк отримали диплом найкращих аплікантів в усних слуханнях. У цілому, для участі в змаганнях зареєструвалось сім команд правничих факультетів університетів України. Участь в усному раунді, окрім команди НаУКМА, взяли команди Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, Київського міжнародного університету, Одеської юридичної академії та Дніпропетровської податкової академії. Як переможець, наша команда виборола право представляти українських студентів-правників в міжнародному раунді змагань ім. Телдерса, який відбудеться в м. Гаага (Нідерланди). 

 

Студентські змагання з міжнародного права відбуваються вже протягом двадцяти чотирьох років. Сам професор Бен Телдерс, чиїм ім’ям названо турнір юних правознавців, був неперевершеним юристом, відомим усій довоєнній Європі. Телдерс самовіддано боровся за збереження влади закону, навіть заплатив за це життям: загинув у фашистському концтаборі 1945 року.

У 1963 р. студенти Лейденського університету (Нідерланди), де викладав знаменитий професор, заснували дебатне товариство з міжнародного права й вирішили назвати його ім’ям цієї видатної людини.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна