Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«УМ» оголошує конкурс імені Джеймса Мейса

Дата публікації: 21.02.2007, 12:19

«УМ» оголошує конкурс імені Джеймса Мейса. Здійснивши ініціативу з відзначення Д. Мейса орденом князя Ярослава Мудрого та проводячи кампанію «Захистимо світлу пам'ять Джеймса Мейса!», «Україна молода» започатковує нову акцію

У зв'язку з 55-річчям із дня народження видатного сина американського народу і полум'яного патріота України редакція «Україна молода» оголошує серед учнів та студентів конкурс ім. Джеймса Мейса «Любіть Україну!». Мета конкурсу — пропагування ідей, що їм присвятили своє життя діячі розстріляного Українського Відродження, вояки УПА, кращі сини й доньки української нації, а також «американець, який став українцем».

Що таке у вашому розумінні одне з найсвятіших людських почуттів — любов до Батьківщини? Що таке національна ідея? Чи утвердяться українська Україна та її державність?

Що робимо задля цього ми самі? Коли українці, зрештою, перестануть бути знедоленими на своїй землі?

Кожен читач «УМ» має змогу взяти участь у конкурсі, а найкращі — оприлюднити свої думки на сторінках нашої національно-демократичної газети.

До розгляду прийматимуться тексти, надіслані до 15 квітня включно (за поштовим штемпелем).

Підсумки конкурсу буде оголошено 3 травня, у Всесвітній день свободи преси.

Три переможці отримають дипломи та грошові винагороди.

Матеріали надсилати за адресою: пр.Перемоги, 50, Київ 03047 або за електронною адресою — natali@umoloda.кіеv.ua (з поміткою «на конкурс ім. Джеймса Мейса»).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна