Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

„Тінь сонця” для могилянців

Дата публікації: 21.03.2007, 10:41

„Тінь сонця” для могилянців. 16 березня у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА відбулася презентація нового альбому „Полум’яна Рута” гурту „Тінь сонця”

16 березня у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА відбулася презентація нового альбому „Полум’яна Рута” та концерт гурту „Тінь сонця”. Перед концертом для журналістів було влаштовано прес-конференцію за участю лідера гурту вокаліста Сергія Василюка та представників Мистецької агенції „Наш формат”. Про можливість потрапити на концерт  питали за декілька днів. Тому передбачити велику кількість слухачів було не важко. Але такий  аншлаг у КМЦ трапляється нечасто. Актова зала не вмістила всіх бажаючих. Добра сотня слухали весь концерт стоячи чи сидячи у проходах зали. Звичайно, було багато могилянців. Їхні враження  від концерту:
   „Це було дуже нетрадиційне дійство, навіть для Могилянки. Проведення таких заходів в академії є дуже позитивним явищем, бо сприяє відродженню українського національного патріотичного духу. Чудова етнічно забарвлена  музика, якісний звук, сильний голос Сергія Василюка не могли не вразити. Приємним сюрпризом стало театралізоване дійство („Легенда про полум’яну руту”), в якому, до речі, брали участь студенти НаУКМА. Режисером-постановником, сценаристом і одночасно виконавицею одної з головних ролей була наша студентка і моя подруга Інна Сластьон. Намагаючись оцінювати побачене об’єктивно, скажу що концерт був дуже вдалим. Люди виходили із зали переповнені позитивними емоціями.
      Як на мене, при нагоді такі заходи потрібно проводити в Могилянці частіше. Розмови про шовінізм, про нацистську пропаганду були безпідставними. Навпаки, саме такі молоді виконавці, які пропагують УКРАЇНСЬКЕ, достойні заповнювати „мистецький простір” Могилянки, адже наш університет повинен показувати хороший приклад національного виховання.”
(Галина Будівська, ФПвН-1)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна