Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Google оголошує конкурс серед студентів України

Дата публікації: 23.03.2007, 17:02

Google оголошує конкурс серед студентів України. 14 березня 2007 року компанія Google оголосила про початок всеукраїнського студентського конкурсу на кращий бізнес-план

Метою конкурсу є сприяння розвитку Інтернету та онлайн-бізнесу в Україні шляхом підтримки підприємницьких ініціатив у країні, що є базовим принципом філософії компанії Google. Це перший студентський конкурс такого роду, проведений Google у Європі, Близькому Сході та Африці.
Для участі в цьому конкурсі студенти повинні сформувати команди. Учасники цих команд повинні спільно розробити бізнес-план нового Інтернет-проекту, що згодом може бути реалізований на українському ринку.
"Ми вважаємо, що в Україні є багато талановитої молоді, і ми хочемо заохотити її для того, щоб вона змогла втілити свої ідеї в життя. Ми будемо раді підтримати всіх тих, хто поділяє погляди Google. Це перший конкурс такого роду не тільки в Україні, але й у всьому Європейському регіоні", - відзначила Йонча Бруніні (Yonca Brunіnі), директор з маркетингу компанії Google у Східній Європі, Близькому Сходу та Африці.
У конкурсі компанії Google може брати участь будь-який студент, що відповідає вимогам конкурсу - навіть той, у якого немає хисту до підприємництва.  Заявки приймаються з 14 березня по 15 травня 2007 року включно. Переможці будуть оголошені компанією Google 25 травня 2007 року. У конкурсі можуть брати участь тільки команди, що складаються з 2-4 студентів, які навчаються в Україні на останньому курсі бакалаврської або ж магістерської програм (четвертий-шостий курси). Від однієї групи приймається тільки один бізнес-план. Одна й та сама особа не може бути учасником двох і більше команд.
Всі учасники перших трьох команд отримають коштовні подарунки. За перше місце кожна з команд-переможниць одержить ноутбук; за друге місце - кишенькові комп'ютери; за третє місце - відеокамери.
Студенти, які відповідають всім критеріям конкурсу й бажають взяти в ньому участь, повинні спочатку зареєструватися, відправивши інформацію про свою команду за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Лист повинен містити ПІБ кожного учасника команди, назву університету, факультет, рік навчання та адресу електронної пошти. Учасникам будуть надані докладні інструкції щодо того, як підготувати свій бізнес-план. Остаточна заявка із проектом повинна бути надіслана за тією ж електронною адресою.
Бізнес-плани можуть бути написані будь-якою з трьох мов: українською, російською або англійською. Бізнес-план кожної команди повинен у собі містити:
- Докладний опис бізнес-ідеї для B2C або B2B онлайн-сервісу.
- Аналіз конкурентів на ринку.
- Стартовий капітал, необхідний для запуску бізнесу та для його підтримки.
- Модель одержання доходу 
- Маркетинговий план.

Заявки повинні бути подані тільки у файлах формату .doc, створених на основі спеціальної форми, що надається компанією Google після реєстрації. Всі Ваші запитання щодо конкурсу задавайте за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна