Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Вітаємо з премією від фонду братів Кличків

Дата публікації: 04.04.2007, 08:40

Вітаємо з премією від фонду братів Кличків. 10 найкращих студентів НаУКМА отримали одноразову стипендію від фонду братів Кличків

Cтудентам НаУКМА , а саме:
Жумаділову Арсену Куатовичу (ФСНСТ-4)
Матвієнко Світлані Володимирівні (ФГН-3)
Огаренко Юлії Дмитрівні (ФПрН-4)
Пилипів Наталі Ярославівні (ФСНСТ-3)
Подвисоцькому Олександру Анатолійовичу (ФЕН-3)
Скороход Олександру Миколайовичу (МП-2 «Біологія»)
Сліпецькому Ростиславу Олеговичу (ФІ-4)
Федоренко Олександрі Сергіївні (ФСНСТ-3)
Чикеті Ольгі Орестівні (МП-2 «Хімія»)
Ярошенко Олесі Іванівні (ФСНСТ-3)

фонд братів Кличків, познайомившись з кожним особисто та з їх численними  дипломами, сертифікатами про участь в конференціях, форумах, копіями публікацій, доповідей тощо, вирішив надати одноразову стипендію. Серед учасників конкурсу-студенти найкращих ВНЗ України.

Проект  розпочато у серпні 2006 року. 5 копійок з кожної випитої пляшки пива «Чернігівське Світле» було передано у фонд стипендій. У вересні Фонд братів Кличків та ТМ «Чернігівське» за підтримки Міністерства освіти розробили критерії оцінювання стипендіатів та відібрали 10 провідних вузів України -  Дніпропетровський національний, Вінницький національний технічний, Запоріжський національний, Одеський національний ім. І. Мечнікова, Донецький національний, Львівський національний ім. Івана Франка, Харківський національний ім. В. Каразіна, Черкаський національний ім. Богдана Хмельницького, Хмельницький національний та Національний університет "Києво-Могилянська академія".
Метою проекту є підтримка талановитої молоді України. Довести молодим людям, що гроші можна отримати і чесним шляхом – «заробити головою».

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна