Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Знайомство з Києво-Могилянською
бізнес-школою

Дата публікації: 07.06.2007, 15:19

Знайомство з Києво-Могилянською бізнес-школою. kmbs пропонує відкриті заняття в Києві та Донецьку, де учасники зможуть ознайомитися
з атмосферою школи та відкрити для себе нові можливості професійного розвитку

На цьому тижні відбудеться одразу кілька відкритих подій – в Києві та Донецьку, де учасники зможуть познайомитися з натхненною атмосферою школи та відкрити для себе нові можливості професійного розвитку, а також дізнатися про сучасні тенденції в управлінні.


Тих, хто планує вступати на програму МВА, kmbs запрошує на відкрите заняття МВА 8 червня. Майкл Реднор, професор з організаційного менеджменту "Kellogg School of Management" (бізнес-школа #1 у світі за рейтингом BusinessWeek, 2004) проведе відкритий майстер-клас на тему "Why is innovation beginning to keep thoughtful executives awake these days?"

Учасники матимуть можливість дізнатися про найновіші ідеї та досягнення в сфері управління інноваціями, познайомитися з командою та викладачами kmbs і поспілкуватися зі студентами та випускниками програм МВА kmbs, які залюбки поділяться власним досвідом і враженнями від навчання в школі.

Час: П’ятниця, 8 червня, 18:00–20:00.
Місце: kmbs, вул. Волоська 8/5, 4 корпус, 4 поверх.
Мова: Англійська.

Попередня реєстрація обов’язкова.
Зареєструватися на подію можна до 18:00 6 червня (середа), відіславши коротке повідомлення на адресу Олени Рунець olena_r[a]kmbs.com.ua або за телефоном (044) 490 66 35.


Тих, хто живе на схід від Києва, ми раді будемо бачити 9 червня у Донецьку під час завершального модулю Президентської МВА на презентації Києво-Могилянської бізнес-школи, у рамках якої пройдуть майстер-класи професора "Kellogg School of Management" Майкла Реднора та декана kmbs Павла Шеремети.

Це унікальна можливість побачити разом відомих українських викладачів-практиків, понад десять успішних підприємців та власників бізнесу, а також отримати інформацію про новітні тенденції в управлінні інноваціями.
І, безперечно, поринути в дружню та натхненну атмосферу kmbs!

Час: Субота, 9 червня, 18:00–19:30.
Місце: Донецьк, пр. Миру, 14а, Готель "Вікторія", конференц-зал.

Попередня реєстрація обов’язкова.
Зареєструватися на подію можна до 18:00 7 червня (четвер), відіславши коротке повідомлення на адресу Олени Рунець olena_r[a]kmbs.com.ua або за телефоном (044) 490 66 35.


Форум молодих лідерів України запрошує Вас також взяти участь у Дні відкритих дверей Клубу молодих підприємців ФМЛУ, який відбудеться 8 червня в kmbs.

Клуб молодих підприємців — це середовище для спілкування та розвитку українського "середнього класу", нового покоління людей. Покоління тих, хто мріє і втілює свої мрії в життя, досягаючи особистої фінансової свободи і підвищуючи рівень життя в суспільстві.

Програма передбачає зустріч із циклу "Історії успіху" з Анатолієм Тихончуком, генеральним директором і співвласником групи компаній "Гештальт Консалтинт Груп", неформальне спілкування із засновником Форуму — Ігорем Шевченко, презентацію Клубу та ще багато цікавого.

Час: П’ятниця, 8 червня, 14:00.
Місце: kmbs, вул. Волоська 8/5, 4 корпус, 4 поверх.

Попередня реєстрація обов’язкова.
Зареєструватися на подію можна до 19:00 7 червня (четвер), відіславши коротке повідомлення на адресу Алли Пилипчук pr[a]fmlu.org або за телефоном (044) 230 97 60 (61).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна