Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Професор Олексій Гарань зустрівся з делегацією депутатів Європейського парламенту

Дата публікації: 13.06.2007, 13:44

Професор Олексій Гарань зустрівся з делегацією депутатів Європейського парламенту. На зустрічі обговорювалась нинішня політична ситуація в Україні

8 червня в «Києво-Могилянській академії» відбулася зустріч наукового директора Школи політичної аналітики НаУКМА, професора Олексія Гараня з делегацією депутатів Європейського парламенту, що входять до складу правоцентристської Європейської народної партії.

У складі європарламентарів були Єжи Бузек (колишній прем’єр-міністр Польщі), Алоіз Петерле (кандидат на посаду президента Словенії), Хосе Рібеіро-і-Кастро (Португалія), Крістофер Бізлі (Великобританія), Маріан-Ян Марінеску (Румунія), а також секретар закордонних справ Європейської народної партії Костас Сазматзоглу (Греція).

Гостей цікавила нинішня політична ситуація в Україні. Серед обговорюваних проблем - можливий склад майбутньої урядової більшості та допомога, яку може отримати Україна від ЄС для подальшої євроінтеграції. Європарламентарі висловили сподівання на прийняття Європарламентом у найближчому майбутньому резолюції, що підтримає перспективу євроінтеграції України.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна