Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

КОНВОКАЦІЯ 2007

Дата публікації: 29.06.2007, 11:03

КОНВОКАЦІЯ 2007 в НаУКМА! Дипломи про вищу освіту в НаУКМА отримали 878 випускників, із них 441 бакалавр, 97 спеціалістів, 316 маґістрів та 24 випускники Києво-Могилянської Бізнес Школи

 КОНВОКАЦІЯ 2007

Дипломи про вищу освіту в НаУКМА отримали 878 випускників, із них 441 бакалавр, 97 спеціалістів, 316 маґістрів та 24 випускники Києво-Могилянської Бізнес Школи

За традицією 28 червня, в День Конституції України, в Національному університеті “Києво-Могилянська академія” винятковий день — свято Конвокації, урочистої церемонії вручення дипломів випускникам. Кожна церемонія Конвокації в університеті особлива, адже з його стін виходить нова ґенерація професіоналів, особистостей, яким небайдуже майбутнє нашої держави. Цьогорічна церемонія складалася з двох однаково важливих частин: факультетська церемонія та загальноуніверситетська церемонія на Академічній площі. 
На загальноуніверситетській церемонії вручення «Дипломів НаУКМА з відзнакою»
Бакалаврам, та маґістрам НаУКМА, випускникам Києво-Могилянської Бізнес Школи
відбулася інавґурація  п. Богдана Футея, Почесного доктора НаУКМА, судді Федерального суду США. Почесний доктор НаУКМА Богдан Футей виступив з промовою і отримав відзнаку Служби безпеки України з рук голови СБУ Валентина Олександровича Наливайченка.
Премію імені Миколи Кравця “За практичний внесок у справу розбудови України (наукова, громадська діяльність і підприємництво)”, яку традиційно вручають саме на Конвокації отримали Наталія Гусак, маґістр соціальної роботи за роботу «Система протидії торгівлі дітьми в Україні» та Тетяна Мурланова, маґістр хімії за роботу «Іммобілізація хітозану на поверхні трекових поліетилентерефталатних мембран». Премію вручав Голова правління ВАТ «Київ гума» Андрій Острогруд. 
Премію Міжнародного благодійного фонду відродження КМА здобула студентська організація ЕкоКлуб «Зелена хвиля» НаУКМА. У 2004 році  МБФ відродження КМА  заснував премію випускникам НаУКМА за командну роботу , що має практичний внесок  у культуру, науку, підприємництво чи громадське життя НаУКМА та України. 
За участь у розбудові національної української освіти, науки й духовності, за значний внесок у справу відродження та розвитку Києво-Могилянської академії Почесною відзнакою НаУКМА «Медаль святого Петра Могили» були нагородженні декан Києво-Могилянської Бізнес-Школи, маґістр МВА Павло Шеремета, завідувач  кафедри мультимедійних систем, доцент, кандидат фізико-математичних наук Володимир Бублик, керівник транспортного відділу НаУКМА Олександр Швець.
Напутні слова випускникам від професорів сказав завідувач кафедри  мультимедійних систем Володимир Бублик, а слово від випускників мала Дар`я Прокопик, випускниця маґістерської програми  «Біологія», стипендіатка іменної одноразової стипендії стипендіальної програми «Завтра.UA» Благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука» за кращу наукову роботу.
  
Конвоканти одягнули академічний бонет на пам’ятник видатному могилянцеві Григорію Сковороді, дали клятву випускника НаУКМА, перекинули китичку на бонеті, задумали найзаповітніше бажання, дивлячись в очі улюблениці могилянського співтовариства – черепасі Альмі, проспівали гімн студентів  “Gaudeamus”.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна