Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 20.07.2007, 19:03

"Той, хто відродив Могилянку:Збірник на пошану В'ячеслава Брюховецького" — К.: Видавничий дім «КМ Академія» 2007. — 704 с.

Вийшла у світ книга

 

"Той, хто відродив Могилянку: Збірник на пошану В'ячеслава Брюховецького" — К.: Видавничий дім «КМ Академія» 2007. — 704 с.

Книгу можна замовити і придбати у Видавничому домі "Києво-Могилянська академія",

тел. (044)425-6092, 417-5956; ел.пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Вартість - 50 грн.

 

Цей збірник науково-публіцистичних праць та мемуарних матеріалів задуманий і укладений як вияв щирої громадської шани до В’ячеслава Степановича Брюховецького та втілених ним у життя високих ідей. Перша частина збірника вміщує роздуми діячів вітчизняної та світової культури, сподвижників і друзів ювіляра про життєвий і творчий шлях В’ячеслава Брюховецького. Друга частина вміщує суто наукові статті, які, задавалося б, не мають прямої дотичності до шістдесятилітнього ювілею В’ячеслава Брюховецького, а проте, саме так — зосередженим і ґрунтовним науковим розмислом, актуальним у певній галузі знань, — академічна спільнота насправді і вшановує своїх видатних представників. Уважний читач помітить і те, що хай би якої проблеми стосувалися наукові студії цього збірника, спільним для них буде дух і пафос українського державотворення, чим, власне, й зумовлений феномен В’ячеслава Брюховецького — критика, науковця, політика, президента Національного університету «Києво-Могилянська академія».

 

Редакційна колегія

Іван Дзюба

Микола Жулинський

Володимир Моренець

Володимир Панченко

Михайло Собуцький

Марина Ткачук

Наталія Яковенко

Тетяна Ярошенко

 

Упорядники

Володимир Моренець, Володимир Панченко, Тетяна Ярошенко

 

Укладач «Вибраної бібліографії» Наталя Казакова

 

Наукова редакція

Володимир Моренець, Володимир Панченко

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна