Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Проект «Великі Українці» в Могилянці!

Дата публікації: 11.09.2007, 17:42

Проект «Великі Українці» в Могилянці! 18 вересня 2007 р. о 13:00 відбудеться презентація нового проекту телеканалу «Інтер»

Могилянці – це ті, хто змінюють світ!
    І тому нас не лякають будь-які перешкоди, ми готові завжди висловити власну аргументовану позицію, яка може і має вплинути на хід історії. Таким є кредо нашого університету! Тут твориться Велика Україна.
    Якщо так, то тоді на нас, могилянців, чекає унікальний шанс вплинути на хід історії. З океанічної товщі багатої та складної української історії сьогодні ми маємо назвати імена тих, хто вартує, щоби називатися «Великими Українцями»!
    «Великі Українці» – принципово новий для українського телебачення проект, який поєднує ток-шоу з інтерактивним опитуванням всіх громадян України. Мета проекту – визначити роль та місце видатних державних, політичних та релігійних діячів, військових, спортсменів, представників мистецтва у національній та світовій історії. Програма виходитиме в сезоні 2007-2008 рр. на телеканалі «Інтер» у вигляді кількох ток-шоу тривалістю 1,5-3 години кожне у недільний прайм-тайм. До того ж, у рамках суспільно-політичного проекту «Свобода Савіка Шустера» (щоп’ятниці) будуть анонсуватися значущі події в рамках проекту – проведення «праймеріз» (попередніх виборів), попередній підрахунок голосів.  
    Багато країн світу (Франція, Німеччина, США, Канада, Фінляндія, Нідерланди, Португалія, Чехія, Болгарія, Південна Африка тощо) вже визначили критерії для своїх національних героїв. Слово за Могилянкою! Наш університет один з перших, де відбудеться презентація проекту і обговорення критеріїв і, відповідно, ми маємо можливість вплинути на подальший хід дискусії, задати її рівень. Важливо також, щоб присутні (і, відповідно, їхні кандидатури) представляли різні галузі знань. Учасники дискусії зможуть назвати осіб, яких вважають визначними діячами для себе особисто, у своєму професійному колі, серед людей, причетних до історії та сучасності Києво-Могилянської академії.Хто належатиме до «Великих Українців» після голосування Могилянки – залежить лише від Вас.
    Пам’ятайте, що своїм вибором ви впливаєте на оцінку історії України.
   
    У понеділок, 17 вересня, на академічній площі 1-го містечка ви зможете отримати анкети для того, щоб назвати своїх «Великих Українців». Могилянцям буде запропоновано вписати в анкету ім'я, прізвище та рід діяльності людей, які, на Вашу думку, гідні звання великих українців.
    У вівторок, 18 вересня, о 13.00 в 1-217 відбудеться презентація проекту «Великі українці», учасники якої зможуть аргументовано висловити власну позицію, визначивши критерії для відбору великих українців та назвавши імена тих, хто вартує цієї героїчно-історичної назви. Презентуватимуть проект ведучий Савік Шустер, Вахтанг Кіпіані, шеф-редактор проекту.
    Подія набуде широкого розголосу в телевізійних новинах та інших ЗМІ – столичних і регіональних. Отже, все населення країни дізнається про те, хто потрапив до списку попереднього голосування «Великих Українців».
   
    У ході подальших етапів проекту буде визначена сотня, а потім десяток «Великих Українців». У фіналі буде оголошений той, хто набрав найбільшу кількість голосів.
   

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна