Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Вітаємо студентів НаУКМА,

Дата публікації: 16.10.2007, 13:19

Вітаємо студентів НаУКМА,які перемогли у конкурсі науково-дослідницьких проектів Центру польських і європейських студій НаУКМА

Переможцями конкурсу науково-дослідницьких проектів, оголошеного Центром польських і європейських студій НаУКМА, стали:

1) Антоніна Мужановська, яка навчається на другому курсі маґістерської програми «Історія, теорія літератури й компаративістика». Тема дослідження:  «Центральноєвропейський дискурс в есеїстичній прозі А.Стасюка та Ю.Андруховича». 

2)  Дар’я Семенова, яка навчається на четвертому курсі бакалаврської програми «Українська мова і література». Тема дослідження: «Утопійне та антиутопійне начала у творчості Є.Жулавського (на матеріалі трилогії “Срібна куля” – “Переможець” – “Стара Земля”)».

3) Володимир Гушулей, який навчається на четвертому курсі бакалаврської програми «Історія». Тема дослідження:  «Нова східна політика» ФРН (1969- 1974рр.) очима Радянського Союзу».

Переможці конкурсу отримали можливість вивчити матеріал, необхідний для написання дипломних робіт, у бібліотеках м. Вроцлава. Поїздка відбудеться 20-28 жовтня 2007 р. Мериторичну допомогу надає Центр європейських студій закладу «Zamek Książ».

Щиросередечно вітаємо переможців і дякуємо усім, хто узяв участь у конкурсі!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна