Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Ґрант Андрія Сивоконя-2007

Дата публікації: 19.10.2007, 16:43

Ґрант Андрія Сивоконя-2007. Лауреатом конкурсу став проект "Оцінювання політики оплати за медичні послуги та їх впливу на їхню економічну ефективність..." Керівник - Ірена Грига, керівник ШОЗ

15 жовтня на урочистому зібранні могилянців  та почесних гостей з нагоди Дня Академії 2007 оголошені результати конкурсу на Ґрант Андрія Сивоконя (випускник НаУКМА, ФПрН, 1996 р.).

На цьогорічному конкурсі розглядалися шість аплікаційних заявок проектів, що відповідали критеріям:
• проект вже виграв ґрант від третьої сторони або отримав схвальну підтверджену резолюцію про фінансування у період з 1 жовтня 2006 по 3 жовтня 2007 року;
• є актуальним та важливим у реалізації місії та стратегічних завдань розвитку НаУКМА або його окремого підрозділу;
• популяризує діяльність НаУКМА серед громадськості України та світу.
Лауреатом конкурсу 2007 року став проект «Оцінювання політики (методів) оплати за медичні послуги та їх впливу на їхню економічну ефективність, справедливість та якість у країнах Центральної та Східної Європи (на прикладі України, Польщі, Угорщини, Румунії, Болгарії, Литви)». Керівник проекту – Ірена Грига, керівник Школи охорони здоров’я НаУКМА.

Загальна мети проекту: встановлення надійних доказових критеріїв для систематичної оцінки політики (методів) оплати медичних послуг та їх валідизація для країн Центральної та Східної Європи.   Мета проекту для ШОЗ: розбудова наукової школи, зокрема, отримання досвіду проведення широкомасштабних міжнародних порівняльних досліджень, накопичення дослідницького матеріалу для наукових дисертацій, публікацій, залучення маґістрантів ШОЗ до реальної дослідницької роботи, включення до навчальних курсів «нового живого знання», отриманого під час дослідження, розширення експертного потенціалу ШОЗ.

Третя сторона, що надала кошти на реалізацію проекту:
European Commission
RESEARCH DIRECTORATE-GENERAL http://ec.europa.eu/dgs/research/index_en.html

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна