Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Велике добро починається з маленької дії!

Дата публікації: 29.10.2007, 12:48

Велике добро починається з маленької дії! Символічна акція Stand Up Against Poverty, що відбулася 17 жовтня у Києво-Могилянській академії, знайшла своє продовження у конкретних діях

17 жовтня у Києво-Могилянській академії відбулася акція Stand Up Against Poverty, ініційована представництвом ООН, Клубом ЮНЕСКО при НаУКМА та відділом міжнародного співробітництва в НаУКМА.

І ця символічна акція протесту проти бідності знайшла своє продовження у конкретних діях. Так, протягом 17-19 жовтня в Могилянці були встановлені скриньки для збору коштів на проект «Безкоштовні обіди». Ідея надійшла від декана з роботи зі студентами Третякової О.В. - проект «Безкоштовні обіди» вже 6 років існує на кошти українців, які проживають в Америці: Наталі та Івана Даниленків, Лідії Кий та Оксани Волчук. Вони вже пенсіонери і не є заможними людьми, але взялися допомагати малозабезпеченим студентам НаУКМА. Щороку перераховують кошти, що йдуть на оплату безкоштовних обідів: 30 студентів протягом навчального року отримують можливість щоденно мати обід в студентській їдальні НаУКМА. За шість років кількість спудеїв, які завдяки проекту отримали підтримку, уже сягла за 200 осіб.
Але тих, хто потребує підтримки - більше, ніж є можливостей фінансування.

За три дні завдяки Вашим зусиллям і бажанню допомогти було зібрано 253 гривні 60 копійок. Цієї суми вистачить на те, щоби більш, ніж протягом місяця надавати безкоштовні обіди одному студенту.

Ми, організатори, вирішили зробити цей проект довгостроковим. Скринька для внесків у проект «Безкоштовні обіди для студентів КМА» знаходитиметься у їдальні 4-го корпусу біля каси. Сподіваємось на Вашу підтримку.
Дякуємо за щире бажання допомогти і Ваш внесок у цей доброчинний проект!!!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна