Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

kmbs підтверджує свою першість серед кращих бізнес-шкіл України

Дата публікації: 02.11.2007, 15:36

kmbs підтверджує свою першість серед кращих бізнес-шкіл України. За результатами щорічного рейтингу журналу «Деловой» kmbs була втретє поспіль названа бізнес-школою №1 в Україні 2007 року

За результатами щорічного рейтингу журналу «Деловой» (№11 (51), листопад, 2007) kmbs була втретє поспіль названа бізнес-школою №1 в Україні 2007 року.

Журнал «Деловой» проводить рейтинг бізнес-шкіл з 2005 року. Рейтинг традиційно базується на опитуванні клієнтів бізнес-освіти, і цього року організатори зупинились на ключових з них: учасниках програм МВА та компаній-роботодавців, які безпосередньо оцінюють випускників бізнес-шкіл.

Цього року в рейтингу брали участь п’ять бізнес-шкіл України – лідерів української бізнес-освіти: Києво-Могилянська Бізнес-Школа, Міжнародний інститут бізнесу, Київська бізнес-школа, Львівський інститут менеджменту, Міжнародний інститут ділових відносин.

Підсумковий рейтинг бізнес-шкіл, в якому kmbs посіла перше місце в Україні, поєднує у собі ряд факторів: традиційно оцінюється рівень професійності викладачів, теоретична та практична цінність знань, актуальність та інноваційність знань, графік навчання, співвідношення ціни та рівня програми, матеріально-технічне забезпечення. Цього року були додані також такі фактори, як ступінь розширення та якість професійних контактів, складність вступу до бізнес-школи та здатність учасників програм МВА передавати знання іншим. Нові показники відображають сучасні тенденції розвитку бізнес-освіти – вимогливість, увагу до побудови професійної мережі та вміння бути «менеджером-вчителем» і розвивати персонал своєї компанії.

Сумарний показник за всіма названими критеріями продемонстрував лідерство kmbs на українському ринку бізнес-освіти. Ця першість була визнана і роботодавцями – 75% опитуваних компаній визнали кращими випускників kmbs.

Вітаємо наших колег та зичимо і надалі тримати першість.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна