Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

У конкурсі «Бізнес-таланти України» корпорації Ukrainian Business Group

Дата публікації: 02.11.2007, 18:53

У конкурсі «Бізнес-таланти України» корпорації Ukrainian Business Group боротьбу за перемогу почали 24 студентські групи Факультету економічних наук

Корпорація UBG другий рік поспіль проводить конкурс «Бізнес-таланти України»

У жовтні Корпорація Ukrainian Business Group (UBG, м. Київ) почала проведення конкурсу «Бізнес-таланти України». У конкурсі беруть участь студенти економічних факультетів Києво-Могилянської академії, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

«Бізнес-таланти України» – це конкурс бізнес-планів. Завданням студентів є розробка бізнес-планів по розширенню одного з існуючих бізнесів Корпорації UBG.

24 студентські групи Факультету економічних наук НаУКМА почали боротьбу за перемогу у конкурсі бізнес планів Корпорації Ukrainian Business Group «Бізнес-таланти України». Викладачі кафедри управління та підприємництва виступають кураторами робочих груп, створених студентами ФЕН 3-5 курсів, кожна група працює над окремим проектом,  конкуруючи з іншими групами. Куратори конкурсу від НаУКМА виступають декан Факультету економічних наук Н.Ю.Іванова і завідувач кафедри укправління та підприємництва Л.В. Пан.

У період проведення конкурсу студенти мають можливість відвідати підприємства Корпорації UBG, ознайомитися з роботою різних підрозділів і поспілкуватися з фахівцями та керівниками.

По завершенню конкурсу будуть визначені переможці в кожному навчальному закладі зокрема. Термін подачі бізнес-планів – 8 лютого 2008 р. Оголошення переможчів відбудеться з 20 по 22 лютого 2008 р.

Студенти-переможці будуть одержувати стипендії протягом п’яти місяців після закінчення конкурсу, а також зможуть пройти практику в одній з компаній корпорації. Крім того, переможці мають преференції щодо влаштування на роботу в одну з організацій холдингу. 

Торік конкурс проходив вперше і у ньому брали участь студенти ІІІ-IV курсів економічного факультету Києво-Могилянської академії. За підсумками конкурсу вісім студентів-переможців протягом напівроку одержували стипендію від корпорації, п’ять осіб пройшли практику на підприємствах UBG. Плідна робота й дружні партнерські стосунки керівництва корпорації й викладачів Академії триває, вже сьогодні вони втілилися в декількох спільних проектах.

Корпорація UBG  (www.ubg.ua) – фінансово-промисловий холдинг, що об’єднує страхову
компанію «Добробут», банк «RD-БАНК», медичний центр «Добробут», СТО «Добробут», меблеву фабрику «Матіс», фондову компанію «Ініціатива», компанію з управління активами «Ініціатива», юридичну компанію «Консалтинг Груп», підприємство з виробництва будівельних матеріалів «Будівельник» та підприємство, що спеціалізується на будівництві будинків і наданні послуг будівельною технікою «Будмеханізація».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна