Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Лютня в подарунок Могилянці

Дата публікації: 12.12.2007, 13:59

Лютня в подарунок Могилянці. 7 грудня у Будинку кіно відбувся творчий вечір композитора Святослава Крутикова – засновника Ансамблю старовинної музики НаУКМА

7 грудня у Будинку кіно відбувся творчий вечір композитора Святослава Крутикова – засновника Ансамблю старовинної музики НаУКМА, яким нині керує його учениця п. Тетяна Трегуб.
      Святослав Крутиков - автор музики більше сорока художніх, документальних, мультиплікаційних фільмів. На творчому вечорі композитора також була представлена виставка живописних, графічних та фоторобіт митця.   Гостям вечора було запропоновано переглянули фрагменти кінострічок, музику до яких писав Святослав Леонтійович, послухати нову програму з творів європейських композиторів XVI-XVII ст. у виконанні Ансамблю старовинної музики НаУКМА.
      Після свого виступу колектив отримав цінний подарунок – лютню - музичний інструмент, який додасть особливого колориту звучанню старовинних мелодій, від давнього шанувальника колективу Валерія Нікітіна. В знак подяки від громади могилянців віце-президент з розвитку НаУКМА Наталя Шумкова вручила меценату диплом Києво-Могилянського братства та енциклопедію „Києво-Могилянська академія в іменах”. На творчому вечорі Святослава Крутикова Ансамбль старовинної музики НаУКМА вперше виступив у нових костюмах від київської художниці і майстрині Вікторії Власенко.
       


       Олена Гнатовська, КМЦ

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна