Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Конференція ELFA в м. Гамбург

Дата публікації: 12.03.2008, 15:45

Конференція ELFA в м. Гамбург. Декан ФПвН, професор Андрій Мелешевич виступив з доповіддю «Впровадження Ph.D. освіти в Україні: приклад НаУКМА»

20 лютого – 1 березня відбулася щорічна конференція ELFA.
В 2007 році, Факультет правничих наук НаУКМА увійшов до Європейської асоціації правничих факультетів (European Law Faculties Association, ELFA). Головною метою ELFA, яка поєднує понад 160 правничих факультетів європейських університетів, є реформування юридичної освіти в Європі в рамках Болонського процесу. Факультет правничих наук НаУКМА став одним з двох юридичних шкіл України, які було прийнято в якості постійних членів до Європейської асоціації правничих факультетів ELFA.

В цьому році щорічна конференція ELFA відбулася в м.Гамбург (Німеччина) з 28 лютого по 1 березня. Під час конференції на обговорення було винесено такі питання: роль правничих факультетів в системі підвищення кваліфікації фахівців, розвиток Європейського простору вищої освіти (EHEA), докторські програми в світлі Болонського процесу, мінімальні стандарти юридичної освіти, гармонізація кредитної системи, Erasmus та інші освітні програми обміну.  На конференції з доповіддю «Впровадження Ph.D. освіти в Україні: приклад НаУКМА» («Introducing Ph.D. Training in Ukraine: A Case Study of the National University of Kyiv-Mohyla Academy») виступив декан ФПвН, професор Андрій Мелешевич.


www.elfa-afde.org

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна